We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

L’experiència d’Escoles + Sostenibles arriba a Corea del Sud

El passat 17 i 18 d'octubre es va celebrar a la ciutat de Dangjin (Corea del Sud) la trobada de la Xarxa Regional de L'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) d'Àsia i Pacífic, a la que va ser convidada Barcelona juntament amb Katowice (Polònia), Brussel·les (Bèlgica), Bhimeshar (Nepal) i el Centre Regional d'Expertesa de Chubu (Japó).

Al llarg d'aquests dies, l'experiència d'Escoles + Sostenibles de Barcelona va compartir auditori i taules rodones amb la d'altres ciutats coreanes com Suseong, Osan, Wonju o la mateixa Dangjin.

Els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles són signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, document de referència a la ciutat des de la implantació de l'Agenda 21 Local. A través del desplegament de recursos que ofereix la xarxa, els signants del Compromís col·laboren en estendre i consolidar els ODS a la ciutat de Barcelona. L'intercanvi de bones pràctiques a nivell internacional contribueix a densificar la xarxa d'idees, perspectives i solucions contra els reptes socioambientals que tenim al davant.

El fet que Barcelona hagi estat escollida com a ciutat convidada educadora, activa i innovadora, ens encoratja a seguir treballant per un futur més sostenible.

  • Share:

Last news

04 August 2020

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica

31 July 2020

SIRESA assumeix la gestió de l’oficina d’informació de la nova Taxa de residus domèstics de Barcelona

20 July 2020

La planta de biogàs de l’antic abocador de la Vall d’en Joan compta amb un nou sistema d’aprofitament de calor per emprar millor els recursos

15 July 2020

El Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2019