We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

LA PLACA FOTOVOLTAICA DE LA PÈRGOLA DEL FÒRUM MILLORA LA SEVA TECNOLOGIA

El passat mes de juny es va portar a terme una intervenció d’adequació i millora de les caixes de proteccions de corrent contínua de la Pèrgola fotovoltaica del Fòrum.

En concret, l’acció ha consistit en la retirada, subministrament i instal·lació de 12 noves caixes de paral·lels de protecció de corrent continu, ubicades al camp fotovoltaic. Aquesta mesura té com a objectiu optimitzar el rendiment de la instal·lació durant les tasques de manteniment, ja que permetrà l’aturada només d’una sèrie determinada de panells fotovoltaics i no de mig camp fotovoltaic, com fins al moment.

La Pèrgola del Fòrum es va posar en marxa l’any 2004  en el marc de la celebració a Barcelona del Fòrum Universal de les Cultures. La instal·lació, explotada per TERSA, consta de 2.686 mòduls i genera una energia estimada de 550.894 kWh. Es calcula que gràcies a aquesta instal·lació es registra un estalvi anual de CO2  de 215,92 t (mix elèctric peninsular 2017).

Les tasques de millora executades s’engloben dins l’estratègia del Grup TERSA per seguir avançant en l’àmbit de la innovació i la optimització contínua de les seves instal·lacions.

  • Share:

Last news

20 November 2020

Grup TERSA instal·la un sistema innovador a la Planta de Valorització Energètica per seguir garantint les millors pràctiques ambientals

06 November 2020

SEMESA instal·la un sistema d’aire comprimit intel·ligent per augmentar l’eficiència energètica del CTRM

30 October 2020

20 anys d’Escoles + Sostenibles

21 October 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació