We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

La PVE renova la certificació R1 d’eficiència energètica

La Planta de Valorització Energètica ha superat amb èxit la certificació de l’acompliment de la formula R1 d’eficiència energètica, realitzada per l’empresa certificadora TÜVReinhland.

Aquesta certificació verifica l’eficiència energètica global del procés de valorització de residus municipals de la planta. La certificació compren dues mesures de càlcul: una amb totes les dades reals registrades i acumulades durant tot l’any 2019; i una segona de contrastació temporal, amb una durada de 24 hores, realitzada durant el mes de febrer de 2020.

L’avaluació certifica així el nivell d’eficiència energètica de la planta i la validesa dels criteris, instruments i dades utilitzades pel seu càlcul.

Gràcies al tractament tèrmic dels residus, la planta genera a l’any més de 194.000 MWh d’electricitat i exporta unes 125.000 tones de vapor. Aquest vapor és utilitzat per subministrar climatització i calefacció, a través de la xarxa de Districlima, a més de 100 edificis de la zona fòrum i el 22@ de Barcelona.

  • Share:

Last news

15 January 2021

Grup TERSA recull més de 100 kg de joguines en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball

14 December 2020

El primer "Fem Xarxing" virtual aplega més de 120 persones de la xarxa B+S

10 December 2020

Barcelona Energia es converteix en la comercialitzadora elèctrica del MNAC, les fires de Santa Llúcia i la Sagrada Família, i Ecoenergies

30 November 2020

Bones idees per canviar el món 2019