We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

RECUWASTE CELEBRA LA SEVA CINQUENA EDICIÓ

El passat 8 i 9 d’octubre el Tecnocampus de Mataró va acollir la cinquena edició del congrés Recuwaste (l’antic Recuwatt), un referent del sector a nivell estatal i internacional. Sota el lema “Transformant la Proximitat per Canviar la Globalitat”, aquest any s’ha abordat la temàtica de la gestió dels residus des d’una nova perspectiva: la de l’economia circular.

Més de 500 assistents han pogut participar en diferents taules rodones, conferències, tallers, presentació de projectes i projecció de documentals al voltant de quatre eixos temàtics: l'economia dels recursos, municipis i gestió de residus, ciutats del món i projectes innovadors.

Un dels atractius més rellevants del congrés ha estat la formació i l'intercanvi d'experiències entre ciutats. Per exemple, s’han pogut escoltar els casos d’èxit de la ciutat toscana de Capannori en la prevenció dels residus o l'estratègia d'innovació circular d'Amsterdam per als fluxos de residus orgànics.

Per últim, s’ha atorgat el Premi Alfonso Maíllo que té com a objectiu donar a conèixer iniciatives i propostes innovadores en l’àmbit de la gestió sostenible dels residus.

  • Share:

Last news

20 November 2020

Grup TERSA instal·la un sistema innovador a la Planta de Valorització Energètica per seguir garantint les millors pràctiques ambientals

06 November 2020

SEMESA instal·la un sistema d’aire comprimit intel·ligent per augmentar l’eficiència energètica del CTRM

30 October 2020

20 anys d’Escoles + Sostenibles

21 October 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació