News

S’INICIA LA SEGONA FASE D’OPERACIONS DE MANTENIMENT A LA PVE

S’ha iniciat la segona fase d’operacions de manteniment a la Planta de Valorització Energètica (PVE) amb l’arrencada progressiva de les línies de combustió. D’aquesta manera, avui s’ha posat en marxa un dels tres forns, el de la línia 30, que ja opera amb normalitat.  

L’arrencada de la línia ha tingut lloc després d’haver efectuat les actuacions de manteniment preventiu i correctiu pertinents. Entre les operacions a destacar, hi ha la revisió i reparació de material refractari i tubs de caldera, la verificació boroscòpica de l’interior de les turbines, així com la revisió del sistema de depuració de gasos i del sistema de captació d’aigua de mar.

Durant aquesta segona fase, que s’allargarà fins a finals de la setmana que ve, també es posaran en marxa les dues línies restants (en total la PVE consta de tres línies), per tal que la planta pugui reactivar de forma progressiva la seva activitat habitual.

Aquestes operacions s’emmarquen dins l’aturada de planta per manteniment, que anualment es porta a terme amb l’objectiu d’assegurar el bon funcionament de les instal·lacions.

  • Share:

Last news

05 May 2023

Barcelona Energia manté l’excel·lent en la seva enquesta de satisfacció anual

28 April 2023

Participem en el fòrum d’empreses de l’EEBE

03 April 2023

341 centres educatius de la ciutat es connecten a Barcelona Energia

15 March 2023

Grup TERSA presenta la Guia de compra i contractació responsable