News

S’INICIA LA SEGONA FASE D’OPERACIONS DE MANTENIMENT A LA PVE

S’ha iniciat la segona fase d’operacions de manteniment a la Planta de Valorització Energètica (PVE) amb l’arrencada progressiva de les línies de combustió. D’aquesta manera, avui s’ha posat en marxa un dels tres forns, el de la línia 30, que ja opera amb normalitat.  

L’arrencada de la línia ha tingut lloc després d’haver efectuat les actuacions de manteniment preventiu i correctiu pertinents. Entre les operacions a destacar, hi ha la revisió i reparació de material refractari i tubs de caldera, la verificació boroscòpica de l’interior de les turbines, així com la revisió del sistema de depuració de gasos i del sistema de captació d’aigua de mar.

Durant aquesta segona fase, que s’allargarà fins a finals de la setmana que ve, també es posaran en marxa les dues línies restants (en total la PVE consta de tres línies), per tal que la planta pugui reactivar de forma progressiva la seva activitat habitual.

Aquestes operacions s’emmarquen dins l’aturada de planta per manteniment, que anualment es porta a terme amb l’objectiu d’assegurar el bon funcionament de les instal·lacions.

  • Share:

Last news

30 September 2022

La Planta de Valorització Energètica de TERSA renova l’autorització ambiental

14 September 2022

Consulta la Memòria de Sostenibilitat del Grup TERSA

28 July 2022

Campanya Moment Solar de SIRESA

14 July 2022

Grup TERSA s’adhereix a la UNEF