We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

S’INICIA LA SEGONA FASE D’OPERACIONS DE MANTENIMENT A LA PVE

S’ha iniciat la segona fase d’operacions de manteniment a la Planta de Valorització Energètica (PVE) amb l’arrencada progressiva de les línies de combustió. D’aquesta manera, avui s’ha posat en marxa un dels tres forns, el de la línia 30, que ja opera amb normalitat.  

L’arrencada de la línia ha tingut lloc després d’haver efectuat les actuacions de manteniment preventiu i correctiu pertinents. Entre les operacions a destacar, hi ha la revisió i reparació de material refractari i tubs de caldera, la verificació boroscòpica de l’interior de les turbines, així com la revisió del sistema de depuració de gasos i del sistema de captació d’aigua de mar.

Durant aquesta segona fase, que s’allargarà fins a finals de la setmana que ve, també es posaran en marxa les dues línies restants (en total la PVE consta de tres línies), per tal que la planta pugui reactivar de forma progressiva la seva activitat habitual.

Aquestes operacions s’emmarquen dins l’aturada de planta per manteniment, que anualment es porta a terme amb l’objectiu d’assegurar el bon funcionament de les instal·lacions.

  • Share:

Last news

20 November 2020

Grup TERSA instal·la un sistema innovador a la Planta de Valorització Energètica per seguir garantint les millors pràctiques ambientals

06 November 2020

SEMESA instal·la un sistema d’aire comprimit intel·ligent per augmentar l’eficiència energètica del CTRM

30 October 2020

20 anys d’Escoles + Sostenibles

21 October 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació