Actualitat

S’INICIA LA SEGONA FASE D’OPERACIONS DE MANTENIMENT A LA PVE

S’ha iniciat la segona fase d’operacions de manteniment a la Planta de Valorització Energètica (PVE) amb l’arrencada progressiva de les línies de combustió. D’aquesta manera, avui s’ha posat en marxa un dels tres forns, el de la línia 30, que ja opera amb normalitat.  

L’arrencada de la línia ha tingut lloc després d’haver efectuat les actuacions de manteniment preventiu i correctiu pertinents. Entre les operacions a destacar, hi ha la revisió i reparació de material refractari i tubs de caldera, la verificació boroscòpica de l’interior de les turbines, així com la revisió del sistema de depuració de gasos i del sistema de captació d’aigua de mar.

Durant aquesta segona fase, que s’allargarà fins a finals de la setmana que ve, també es posaran en marxa les dues línies restants (en total la PVE consta de tres línies), per tal que la planta pugui reactivar de forma progressiva la seva activitat habitual.

Aquestes operacions s’emmarquen dins l’aturada de planta per manteniment, que anualment es porta a terme amb l’objectiu d’assegurar el bon funcionament de les instal·lacions.

  • Compartir:

Últimes

28 de novembre 2022

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

23 de novembre 2022

TERSA finalitza la parada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià de Besòs

21 de novembre 2022

El Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans incrementa prop d’un 40% la seva capacitat de tractament d’envasos lleugers

24 d’octubre 2022

Acte de benvinguda del curs 2022-2023 d'Escoles + Sostenibles