Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

S’INICIA LA SEGONA FASE D’OPERACIONS DE MANTENIMENT A LA PVE

S’ha iniciat la segona fase d’operacions de manteniment a la Planta de Valorització Energètica (PVE) amb l’arrencada progressiva de les línies de combustió. D’aquesta manera, avui s’ha posat en marxa un dels tres forns, el de la línia 30, que ja opera amb normalitat.  

L’arrencada de la línia ha tingut lloc després d’haver efectuat les actuacions de manteniment preventiu i correctiu pertinents. Entre les operacions a destacar, hi ha la revisió i reparació de material refractari i tubs de caldera, la verificació boroscòpica de l’interior de les turbines, així com la revisió del sistema de depuració de gasos i del sistema de captació d’aigua de mar.

Durant aquesta segona fase, que s’allargarà fins a finals de la setmana que ve, també es posaran en marxa les dues línies restants (en total la PVE consta de tres línies), per tal que la planta pugui reactivar de forma progressiva la seva activitat habitual.

Aquestes operacions s’emmarquen dins l’aturada de planta per manteniment, que anualment es porta a terme amb l’objectiu d’assegurar el bon funcionament de les instal·lacions.

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris