We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

BILBAO ACOLLIRÀ LA NOVENA EDICIÓ DEL CONGRÉS CEWEP DURANT ELS DIES 20 I 21 DE SETEMBRE

La Confederació Europea de Plantes de Valorització Energètica (CEWEP) celebrarà la novena edició del seu Congrés i Assemblea General a Bilbao el proper 20 i 21 de setembre. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’Associació Espanyola d’Empreses de Valorització Energètica (AEVERSU) i la planta de Zabalgarbi, situada a Bilbao.

Sota el lema “Making Circular Economy Happen”, economia circular i valorització energètica centraran el debat del Congrés, en el qual participaran més de 200 professionals i experts europeus, així com destacats representants de la Comissió Europea. L’acte esdevindrà un espai de debat i anàlisi sobre el sector on es donaran conèixer les últimes novetats tecnològiques i legislatives en l’àmbit de la gestió de residus.

Durant les jornades, els participants tindran l’oportunitat de visitar la planta de valorització energètica de Zabalgarbi, que està emplaçada a Bilbao i és una de les 11 instal·lacions adherides a AEVERSU, juntament amb la Planta de Valorització Energètica de TERSA.

CEWEP és l’associació europea que representa a més de 400 plantes de valorització energètica de 22 països. Els membres de CEWEP estan compromesos amb els alts estàndards mediambientals, l’assoliment de nivells baixos d’emissions i la producció d’energia a partir de residus no reciclables.

Foto: Vista aèria de la planta de Zabalgarbi

  • Share:

Last news

20 November 2020

Grup TERSA instal·la un sistema innovador a la Planta de Valorització Energètica per seguir garantint les millors pràctiques ambientals

06 November 2020

SEMESA instal·la un sistema d’aire comprimit intel·ligent per augmentar l’eficiència energètica del CTRM

30 October 2020

20 anys d’Escoles + Sostenibles

21 October 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació