News

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient

Un any més, el Grup TERSA ha commemorat el Dia Mundial del Medi Ambient amb una jornada participativa, dirigida a tota la plantilla, per fomentar la sensibilització ambiental.

La jornada, celebrada a la Fàbrica del Sol el 29 de juny, ha comptat amb la participació de prp de 70 persones treballadores. Durant l’acte, la Gemma Gargallo, directora de Desenvolupament Corporatiu i Sostenibilitat, va donar la benvinguda als participants, i l’Alba Galofré, coordinadora de Barcelona Escoles + Sostenibles, va presentar el programa de Barcelona + Sostenible.

Les persones assistents van realitzar una dinàmica participativa en grup, on es va posar en relleu, entre d’altres, els seus hàbits i conductes en relació a mobilitat sostenible, consum responsable i gestió de residus. Així, de forma visual s’ha pogut reflexionar sobre les nostres accions i el impacte en el medi ambient.

Tot seguit es va realitzar una visita guiada a l’equipament de la Fàbrica del Sol i al Punt verd de barri de la Barceloneta, que va continuar amb un vermut de germanor amb productes sostenibles i de proximitat.

Per acabar la jornada, es va repartir un cactus a totes les persones assistents. Aquesta acció, forma part d’una de les propostes recollides en el Pla d’ambientalització, que va ser suggerida per la plantilla de la companyia per naturalitzar l’entorn.

  • Share:

Last news

28 July 2022

Campanya Moment Solar de SIRESA

14 July 2022

Grup TERSA s’adhereix a la UNEF

07 July 2022

Bones idees per canviar el món 2021

29 June 2022

Èxit de participació en la quarta assemblea de Barcelona Energia amb focus en l’autoconsum