Actualitat

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient

Un any més, el Grup TERSA ha commemorat el Dia Mundial del Medi Ambient amb una jornada participativa, dirigida a tota la plantilla, per fomentar la sensibilització ambiental.

La jornada, celebrada a la Fàbrica del Sol el 29 de juny, ha comptat amb la participació de prp de 70 persones treballadores. Durant l’acte, la Gemma Gargallo, directora de Desenvolupament Corporatiu i Sostenibilitat, va donar la benvinguda als participants, i l’Alba Galofré, coordinadora de Barcelona Escoles + Sostenibles, va presentar el programa de Barcelona + Sostenible.

Les persones assistents van realitzar una dinàmica participativa en grup, on es va posar en relleu, entre d’altres, els seus hàbits i conductes en relació a mobilitat sostenible, consum responsable i gestió de residus. Així, de forma visual s’ha pogut reflexionar sobre les nostres accions i el impacte en el medi ambient.

Tot seguit es va realitzar una visita guiada a l’equipament de la Fàbrica del Sol i al Punt verd de barri de la Barceloneta, que va continuar amb un vermut de germanor amb productes sostenibles i de proximitat.

Per acabar la jornada, es va repartir un cactus a totes les persones assistents. Aquesta acció, forma part d’una de les propostes recollides en el Pla d’ambientalització, que va ser suggerida per la plantilla de la companyia per naturalitzar l’entorn.

  • Compartir:

Últimes

28 de novembre 2022

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

23 de novembre 2022

TERSA finalitza la parada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià de Besòs

21 de novembre 2022

El Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans incrementa prop d’un 40% la seva capacitat de tractament d’envasos lleugers

24 d’octubre 2022

Acte de benvinguda del curs 2022-2023 d'Escoles + Sostenibles