News

Grup TERSA renova la certificació EMAS

Grup TERSA ha renovat el passat desembre de 2022 la certificació de registre al Sistema Europeu de Gestió i Auditoria Ambiental (EMAS, per les sigles en anglès) que atorga el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

El sistema EMAS és el Reglament Comunitari d’Ecogestió i Ecoauditoria, una eina desenvolupada que reconeix aquelles organitzacions que han implantat un Sistema de Gestió Mediambiental i han adquirit un compromís de millora contínua, verificat mitjançant auditories independents.

La renovació de la certificació EMAS suposa donar una major credibilitat, transparència i eficiència a la gestió ambiental, responent als principals reptes als quals s’enfronten les organitzacions avui dia en aquesta matèria: l'ús eficient dels recursos, l'actuació contra el canvi climàtic i la responsabilitat social corporativa.

De forma anual, la nostra companyia publica les declaracions ambientals relacionades amb l’activitat de totes les empreses que formen el Grup: TERSA, SEMESA, SIRESA i la Planta d’aprofitament energètic de biogàs, amb l’objectiu de donar a conèixer el comportament ambiental de l’organització, el compliment dels seus objectius i les accions futures que han de permetre el procés de millora contínua.

Podeu consultar les declaracions ambientals en aquest enllaç. https://www.tersa.cat/ca-es/grup-tersa/transparencia/#Medi_Ambient

  • Share:

Last news

15 March 2023

Grup TERSA presenta la Guia de compra i contractació responsable

08 March 2023

Grup TERSA commemora el Dia Internacional de la Dona

03 March 2023

SIRESA assumeix la gestió tècnica del nou servei de recollida de roba a domicili de l’Ajuntament de Barcelona

22 February 2023

Es constitueix el nou Consell Ciutadà per la Sostenibilitat i arrenca la renovació del marc de treball de la Xarxa B+S