News

Grup TERSA rep el reconeixement de Creu Roja com a empresa socialment responsable

La Creu Roja Barcelona va celebrar a l’Antiga Fàbrica Damm la segona edició de “El Valor de les Empreses”, dins del Repte Social Empresarial en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Durant l’acte, el Departament de Persones del Grup TERSA, en representació de la companyia, va recollir el reconeixement pel nostre compromís amb l’entitat

L’esdeveniment serveix per reconèixer a totes les empreses que han col·laborat en el pla d'ocupació de l'any 2022, i premia aquelles que han millorat l'ocupabilitat de les persones vulnerables del territori, apropant-les al mercat laboral i aconseguint-ne la inserció laboral i social.

El Repte Social Empresarial de la Creu Roja implica formacions, pràctiques no laborals, sessions d’orientació, gestió d’ofertes de feina, participació en campanyes de sensibilització, taules de diàleg empresarial, iniciatives de voluntariat corporatiu i tallers de diversitat, competències i talent.

En el marc del seu compromís per la responsabilitat social corporativa, Grup TERSA vetlla per una ocupació de qualitat i per la promoció de la igualtat d’oportunitats de la ciutadania.

  • Share:

Last news

06 February 2024

Barcelona enceta un nou capítol de sostenibilitat amb la renovació del Compromís Ciutadà

25 January 2024

Grup TERSA produeix un 18% més d’energia renovable, mitjançant la gestió de més de 200 instal·lacions fotovoltaiques

15 January 2024

La campanya de reducció de soroll de SIRESA arriba a unes 90.000 persones

05 January 2024

SIRESA assumeix el servei d’informació i seguiment d’incidències del porta a porta a Sarrià i Sant Andreu