Actualitat

Grup TERSA rep el reconeixement de Creu Roja com a empresa socialment responsable

La Creu Roja Barcelona va celebrar a l’Antiga Fàbrica Damm la segona edició de “El Valor de les Empreses”, dins del Repte Social Empresarial en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Durant l’acte, el Departament de Persones del Grup TERSA, en representació de la companyia, va recollir el reconeixement pel nostre compromís amb l’entitat

L’esdeveniment serveix per reconèixer a totes les empreses que han col·laborat en el pla d'ocupació de l'any 2022, i premia aquelles que han millorat l'ocupabilitat de les persones vulnerables del territori, apropant-les al mercat laboral i aconseguint-ne la inserció laboral i social.

El Repte Social Empresarial de la Creu Roja implica formacions, pràctiques no laborals, sessions d’orientació, gestió d’ofertes de feina, participació en campanyes de sensibilització, taules de diàleg empresarial, iniciatives de voluntariat corporatiu i tallers de diversitat, competències i talent.

En el marc del seu compromís per la responsabilitat social corporativa, Grup TERSA vetlla per una ocupació de qualitat i per la promoció de la igualtat d’oportunitats de la ciutadania.

  • Compartir:

Últimes

23 de gener 2023

Balanç de les accions d’RSC el 2022

18 de gener 2023

Campanya de recollida de joguines i roba al Grup TERSA

02 de gener 2023

Repartiment de kits de reciclatge en els punts verds per fomentar la correcta separació de residus

28 de novembre 2022

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus