We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

Nou punt verd de barri als Jardins de les Tres Torres

SIRESA ha posat en marxa el Punt Verd de Barri dels Jardins de les Tres Torres, al districte de Sarrià – Sant Gervasi, per donar servei de proximitat i qualitat als veïns i veïnes dels barris de les Tres Torres, Sant Gervasi – Galvany i Sant Gervasi – la Bonanova. 

El nou equipament té un espai de 57,13 m2 i està situat als Jardins de les Tres Torres, a la cantonada del carrer de Ganduxer amb el carrer de Vila Arrufat.

Els punts verds són espais oberts a la ciutadania que permeten la recollida selectiva d’aquelles fraccions de residus per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària ni contenidors específics al carrer. Per exemple, s'hi poden dipositar cartutxos de tinta, tòners, aparells elèctrics i electrònics, olis de cuina, cables elèctrics, pneumàtics petits, aerosols i esprais etc...

Amb la incorporació d’aquesta nova instal·lació mediambiental, SIRESA gestiona un total de 26 punts verds de barri, dels 27 de la xarxa de la ciutat de Barcelona. Durant l’any 2019, un total de 649.839 persones van fer servir els punts verds de barri, el que representa un increment del 12,53 % respecte l’any 2018.

  • Share:

Last news

03 April 2020

Grup TERSA dona material de protecció a l’Ajuntament de Sant Adrià per abastir els centres sanitaris de la ciutat

01 April 2020

Barcelona Energia permet ajornar el pagament de les factures als seus usuaris

27 March 2020

El Grup TERSA manté operatives les instal·lacions de gestió i tractament de residus municipals

25 March 2020

Com cuidar la nostra salut emocional durant la quarantena?