Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Nou punt verd de barri als Jardins de les Tres Torres

SIRESA ha posat en marxa el Punt Verd de Barri dels Jardins de les Tres Torres, al districte de Sarrià – Sant Gervasi, per donar servei de proximitat i qualitat als veïns i veïnes dels barris de les Tres Torres, Sant Gervasi – Galvany i Sant Gervasi – la Bonanova. 

El nou equipament té un espai de 57,13 m2 i està situat als Jardins de les Tres Torres, a la cantonada del carrer de Ganduxer amb el carrer de Vila Arrufat.

Els punts verds són espais oberts a la ciutadania que permeten la recollida selectiva d’aquelles fraccions de residus per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària ni contenidors específics al carrer. Per exemple, s'hi poden dipositar cartutxos de tinta, tòners, aparells elèctrics i electrònics, olis de cuina, cables elèctrics, pneumàtics petits, aerosols i esprais etc...

Amb la incorporació d’aquesta nova instal·lació mediambiental, SIRESA gestiona un total de 26 punts verds de barri, dels 27 de la xarxa de la ciutat de Barcelona. Durant l’any 2019, un total de 649.839 persones van fer servir els punts verds de barri, el que representa un increment del 12,53 % respecte l’any 2018.

  • Compartir:

Últimes

25 de juny 2020

TERSA subministra energia per a calefacció i climatització a més de 100 edificis de la zona Fòrum i 22@

22 de juny 2020

Barcelona Energia rebaixa preus un 8% de mitjana i llança una nova tarifa exclusiva per a empreses

05 de juny 2020

Manifest del Grup de treball del Verd i la Biodiversitat de Barcelona + Sostenible

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia