We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

REALITZADA AMB ÈXIT LA PRIMERA FASE D’OPERACIONS DE MANTENIMENT A LA PVE

TERSA ha dut a terme amb èxit la primera fase d’operacions de manteniment a la Planta de Valorització Energètica (PVE), que de forma anual realitza l’empresa per tal d’assegurar el bon funcionament de les instal·lacions.

Des del mes de maig, data d’inici de l’aturada, s’han realitzat diverses tasques de caràcter preventiu i correctiu. Entre les actuacions a destacar, hi ha la revisió i reparació de material refractari i tubs de caldera, la verificació boroscòpica de l’interior de les turbines, així com la revisió del sistema de depuració de gasos i del sistema de captació d’aigua de mar.

Paral·lelament, també s’han començat els treballs previs a la futura instal·lació del sistema catalític i  l’execució de la fase inicial d’optimització de la xarxa de comunicació del sistema de control de la planta, per tal de millorar la capacitat de resposta en cas d’incidències.

En una segona fase, s’iniciarà a principi de juny l’arrencada progressiva de les tres línies de combustió fins a posar en marxa de nou, el dia 10 de juny, l’activitat completa de la planta.

  • Share:

Last news

20 November 2020

Grup TERSA instal·la un sistema innovador a la Planta de Valorització Energètica per seguir garantint les millors pràctiques ambientals

06 November 2020

SEMESA instal·la un sistema d’aire comprimit intel·ligent per augmentar l’eficiència energètica del CTRM

30 October 2020

20 anys d’Escoles + Sostenibles

21 October 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació