News

TERSA INCORPORA L'ÚLTIMA TECNOLOGIA PER A LA MESURA EN CONTINU D'EMISSIONS A LA PVE

TERSA ha finalitzat la instal·lació i posada en marxa d’un nou sistema de control d’emissions que permetrà a la Planta de Valorització Energètica, situada a Sant Adrià de Besòs, disposar de l’última tecnologia per a la mesura en continu d’emissions.
El nous analitzadors incorporen un sistema de control multiparamètric per mesurar elements com l’òxid de nitrogen, els òxids de sofre i el monòxid de carboni, entre d’altres. Així mateix, també compten amb un equip per a la determinació del carboni orgànic total; un analitzador fotomètric pel mercuri i un opacímetre per a la determinació de partícules sòlides. Per últim, el sistema permet el seguiment dels paràmetres de pressió, temperatura, humitat i cabal de gasos.
Les tasques d’instal·lació dels nous analitzadors es van iniciar a l’agost i aquest mes han finalitzat les proves reglamentàries per a la verificació dels equips per part d’una entitat de control ambiental.
Pel que fa a l’equip existent, es mantindrà com a sistema redundant, amb la finalitat de garantir la màxima disponibilitat i evitar pèrdues de dades en cas d’avaria o manteniment.
Aquesta actuació s’emmarca dins l’estratègia d’innovació del Grup TERSA que té com a objectiu incorporar l’última tecnologia disponible per a la optimització contínua dels processos.

  • Share:

Last news

12 May 2021

Barcelona Energia crea el primer anunci del món en mobiliari urbà que purifica l’aire

11 May 2021

L’Agenda + Sostenible, el nou butlletí d’activitats ambientals de la ciutat

30 April 2021

Barcelona Energia engega una nova campanya i estrena pàgina web

23 April 2021

Iniciatives solidàries i respectuoses amb el medi ambient de Barcelona + Sostenible per la diada de Sant Jordi