News

Ens visiten els participants del Congrés Internacional Circular Economy Hotspot Catalonia 2021

Rebem la visita dels i les participants en el Congrés Internacional Circular Economy Hotspot Catalonia 2021.

Les persones participants en el Congrés Internacional Circular Economy Hotspot Catalonia 2021, celebrat a Barcelona entre el 15 i el 18 de novembre, van poder fer una visita a la Pèrgola FV del FÒRUM I, i s’hi posà de manifest la importància de l’economia circular davant els diferents reptes als quals ens enfrontem avui dia.

El Departament d’Instal·lacions Fotovoltaiques del Grup TERSA va rebre aquests visitants el passat 17 de novembre de 2021, destacant la feina que hi realitzen, i dins del programa ofert al congrés, on es tenia la possibilitat de visitar diferents instal·lacions segons un seguit de temàtiques. Dins de la temàtica “Iniciatives públiques”, una de les visites programades era a la nostra pèrgola fotovoltaica.

Amb aquesta visita, els i les congressistes de l’Internacional Circular Economy Hotspot Catalonia 2021 van poder veure de prop diferents iniciatives d’ens públics. En el nostre cas, l’Ajuntament de Barcelona promocionava la visita a la Pèrgola del FÒRUM en relació amb projectes locals d’economia circular.

La visita va consistir en explicar el funcionament de la Pèrgola FV. Així, es va oferir una comparativa amb altres formes de generació d’energia que es troben a la zona, com ara la PVE, el cicle combinat o la Central Tèrmica del Besòs.

  • Share:

Last news

30 June 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient

22 June 2022

Diversos estudis científics i acadèmics descarten que la Planta de Valorització Energètica del Besòs suposi un risc per la salut i el medi ambient

21 June 2022

Prop de 400 persones celebren els actes de cloenda d’Escoles + Sostenibles

20 June 2022

Barcelona Energia dobla la seva cartera de clients privats durant el 2021 per tercer any consecutiu