Actualitat

Ens visiten els participants del Congrés Internacional Circular Economy Hotspot Catalonia 2021

Rebem la visita dels i les participants en el Congrés Internacional Circular Economy Hotspot Catalonia 2021.

Les persones participants en el Congrés Internacional Circular Economy Hotspot Catalonia 2021, celebrat a Barcelona entre el 15 i el 18 de novembre, van poder fer una visita a la Pèrgola FV del FÒRUM I, i s’hi posà de manifest la importància de l’economia circular davant els diferents reptes als quals ens enfrontem avui dia.

El Departament d’Instal·lacions Fotovoltaiques del Grup TERSA va rebre aquests visitants el passat 17 de novembre de 2021, destacant la feina que hi realitzen, i dins del programa ofert al congrés, on es tenia la possibilitat de visitar diferents instal·lacions segons un seguit de temàtiques. Dins de la temàtica “Iniciatives públiques”, una de les visites programades era a la nostra pèrgola fotovoltaica.

Amb aquesta visita, els i les congressistes de l’Internacional Circular Economy Hotspot Catalonia 2021 van poder veure de prop diferents iniciatives d’ens públics. En el nostre cas, l’Ajuntament de Barcelona promocionava la visita a la Pèrgola del FÒRUM en relació amb projectes locals d’economia circular.

La visita va consistir en explicar el funcionament de la Pèrgola FV. Així, es va oferir una comparativa amb altres formes de generació d’energia que es troben a la zona, com ara la PVE, el cicle combinat o la Central Tèrmica del Besòs.

  • Compartir:

Últimes

03 de gener 2022

Formació en 5S al Departament de Persones i PRL

31 de desembre 2021

Nadal sostenible amb Barcelona Energia

03 de desembre 2021

Grup TERSA actualitza el seu Protocol per a la prevenció de l’assetjament

29 de novembre 2021

Se supera el milió de visites als Punts Verds de Barcelona