Actualitat

Nadal sostenible amb Barcelona Energia

Per segon any consecutiu, Barcelona Energia s’encarrega de subministrar energia 100 % renovable als comerciants de les més de 200 parades de les tradicionals fires de Santa Llúcia i Sagrada Família que s’instal·len a Barcelona.

Els paradistes van poder estalviar l’any passat el 20 % de la factura elèctrica gràcies a les condicions de la Tarifa Empresa de Barcelona Energia, amb què es van sumar a l’estalvi mediambiental. Es calcula que els mercats de Nadal, gràcies a l’ús d’energia verda, van evitar l’emissió de 5,2 tones de CO2, que equivalen a recórrer 28.589 km amb un cotxe dièsel.

Amb aquest Nadal energèticament sostenible es continua promovent l’impuls d’un nou model energètic basat en la proximitat i l’energia 100 % renovable de l’operador elèctric metropolità. Tal com explica Marc Bonet, responsable de Desenvolupament de Negoci de Barcelona Energia, “volem estar al costat del petit comerç amb l’objectiu de facilitar-los un estalvi econòmic, a la vegada que continuem apostant cap a una transició energètica amb energia 100 % renovable”.

Barcelona Energia també és l’encarregada d’il·luminar els carrers de la ciutat amb els llums de Nadal. Iu Gallart, director de Barcelona Energia, destaca que “és un pas endavant que dona l’Ajuntament de Barcelona per continuar impulsant un nou model energètic que defensem des de Barcelona Energia, més sostenible i de proximitat, basat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana”.

La comercialitzadora pública d’electricitat segueix complint el seu compromís amb la ciutadania i patrocinarà el Cicle Sons de Nadal, que es du a terme del 17 al 31 de desembre, i on es podran gaudir d’actuacions a peu de carrer per tots els districtes.

En aquests moments, Barcelona Energia es troba en el top 10 de comercialitzadores dins de l’àrea metropolitana, i subministra energia d’origen 100 % renovable a més de 4.700 punts de subministrament públics i a més de 4.500 persones usuàries.

  • Compartir:

Últimes

12 de maig 2022

Participants del Fòrum Internacional de col·laboracions publicoprivades visiten TERSA

20 d’abril 2022

Noves proteccions col·lectives a la planta de biogàs

08 d’abril 2022

La Marató de l’Emergència Climàtica ha comptat amb l’equip de Barcelona + Sostenible

05 d’abril 2022

Gavà, Esplugues de Llobregat, Pallejà i Cervelló se sumen per les renovables de Barcelona Energia