Actualitat

Barcelona Energia rep un increment de consultes per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques

Les consultes per realitzar un preestudi per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques s’han multiplicat per cinc aquest mes de setembre, consolidant Barcelona Energia com a alternativa a les grans elèctriques.

La companyia pública de comercialització d’energia elèctrica més gran de l’Estat supera en un 20 % mensual la previsió de creixement dels últims mesos. Aquest increment coincideix amb la pujada del preu per MWh, que ja és un 124 % més car que fa un any.

Iu Gallart, director de Barcelona Energia, destaca: “Nosaltres gestionem l’energia com un servei públic; per aquest motiu, podem ajustar molt més les tarifes i absorbir part de l’increment de la pujada de la llum perquè impacti menys en la factura final dels usuaris i usuàries”. És per això que les fluctuacions de preu en el mercat de l’electricitat tenen el mínim impacte possible en la factura de les persones usuàries de Barcelona Energia.

En els darrers dies s’han multiplicat per cinc les consultes per a la realització del preestudi abans d’iniciar el procés, el qual és gestionat íntegrament per la companyia: des de l’estudi previ fins a la instal·lació, la legalització i la posada en marxa de les plaques fotovoltaiques. L’objectiu és gaudir d’un estalvi en la factura elèctrica, el qual pot arribar a ser de fins al 31,5 %, és a dir, d’uns 230 € anuals aproximadament.

  • Compartir:

Últimes

28 de juliol 2022

Campanya Moment Solar de SIRESA

14 de juliol 2022

Grup TERSA s’adhereix a la UNEF

07 de juliol 2022

Bones idees per canviar el món 2021

30 de juny 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient