Actualitat

Grup TERSA recull més de 100 kg de joguines en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball

Grup TERSA, conjuntament amb la Fundació Formació i Treball, ha portat a terme una campanya interna de recollida de joguines durant els mesos de novembre i desembre. Gràcies a la participació de les persones empleades, la companyia ha recollit un total de 101 kg de joguines.

L’entrega de les joguines a famílies en risc d’exclusió s’ha realitzat a través del programa d’entrega social que la Fundació Formació i Treball gestiona en la Botiga Amiga de Sant Adrià de Besòs. Així mateix, els joguets es poden adquirir a un preu simbòlic, tant a la botiga física com a través de l’e-commerce (www.botigaamiga.org), i els diners obtinguts es destinen a projectes socials.

La campanya de recollida té com a objectiu donar una segona vida a les joguines que estan en bon estat, mitjançant un procés de selecció i classificació, i reciclar aquelles que no han pogut ser novament utilitzades.

A més, la iniciativa genera un triple impacte: econòmic perquè es fomenta l’ocupació del col·lectiu de Fundació Formació i Treball, social perquè les joguines són entregades a les famílies més vulnerables i mediambiental, ja que s’evita la destrucció de la joguina usada, promovent un procés d’economia circular.

  • Compartir:

Últimes

25 de febrer 2021

Campanya de recollida d’oli de cuina usat

15 de febrer 2021

Grup TERSA amplia la seva flota de vehicles elèctrics

09 de febrer 2021

Grup TERSA, ara també a Twitter

29 de gener 2021

Un any de la Declaració d’Emergència Climàtica