Actualitat

Grup TERSA recull més de 100 kg de joguines en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball

Grup TERSA, conjuntament amb la Fundació Formació i Treball, ha portat a terme una campanya interna de recollida de joguines durant els mesos de novembre i desembre. Gràcies a la participació de les persones empleades, la companyia ha recollit un total de 101 kg de joguines.

L’entrega de les joguines a famílies en risc d’exclusió s’ha realitzat a través del programa d’entrega social que la Fundació Formació i Treball gestiona en la Botiga Amiga de Sant Adrià de Besòs. Així mateix, els joguets es poden adquirir a un preu simbòlic, tant a la botiga física com a través de l’e-commerce (www.botigaamiga.org), i els diners obtinguts es destinen a projectes socials.

La campanya de recollida té com a objectiu donar una segona vida a les joguines que estan en bon estat, mitjançant un procés de selecció i classificació, i reciclar aquelles que no han pogut ser novament utilitzades.

A més, la iniciativa genera un triple impacte: econòmic perquè es fomenta l’ocupació del col·lectiu de Fundació Formació i Treball, social perquè les joguines són entregades a les famílies més vulnerables i mediambiental, ja que s’evita la destrucció de la joguina usada, promovent un procés d’economia circular.

  • Compartir:

Últimes

12 de maig 2021

Barcelona Energia crea el primer anunci del món en mobiliari urbà que purifica l’aire

11 de maig 2021

L’Agenda + Sostenible, el nou butlletí d’activitats ambientals de la ciutat

30 d’abril 2021

Barcelona Energia engega una nova campanya i estrena pàgina web

23 d’abril 2021

Iniciatives solidàries i respectuoses amb el medi ambient de Barcelona + Sostenible per la diada de Sant Jordi