Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Grup TERSA estrena pàgina web!

Grup TERSA ha llançat avui la seva nova pàgina web: www.tersa.cat. La renovació del lloc web respon a la voluntat de la companyia de millorar els canals de comunicació del Grup, amb l’objectiu d’apropar els serveis a la ciutadania i posicionar-se com a empresa referent del sector.

En consonància amb la missió i valors de la companyia, la pàgina web desglossa els serveis del Grup en tres grans àrees d’activitat: valorització de residus, energia renovable i promoció de la sostenibilitat.

Així mateix, el lloc web ofereix informació sobre la companyia, canals de contacte i visites guiades, a més d’accés al Perfil del contractant on es poden consultar les licitacions publicades per les tres empreses del Grup: TERSA, SEMESA i SIRESA.

A més, la pàgina web posa a disposició de tots els grups d’interès informació actualitzada de rellevància jurídica, econòmica, administrativa i institucional, a través del Portal de transparència, com a exercici de gestió transparent i per promoure la coresponsabilitat.

Per últim, el nou web permet una millora de l’experiència de l’usuari, en termes de navegació i accessibilitat web.

 

 

  • Compartir:

Últimes

04 d’agost 2020

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica

31 de juliol 2020

SIRESA assumeix la gestió de l’oficina d’informació de la nova Taxa de residus domèstics de Barcelona

20 de juliol 2020

La planta de biogàs de l’antic abocador de la Vall d’en Joan compta amb un nou sistema d’aprofitament de calor per emprar millor els recursos

15 de juliol 2020

El Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2019