Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Grup TERSA estrena pàgina web!

Grup TERSA ha llançat avui la seva nova pàgina web: www.tersa.cat. La renovació del lloc web respon a la voluntat de la companyia de millorar els canals de comunicació del Grup, amb l’objectiu d’apropar els serveis a la ciutadania i posicionar-se com a empresa referent del sector.

En consonància amb la missió i valors de la companyia, la pàgina web desglossa els serveis del Grup en tres grans àrees d’activitat: valorització de residus, energia renovable i promoció de la sostenibilitat.

Així mateix, el lloc web ofereix informació sobre la companyia, canals de contacte i visites guiades, a més d’accés al Perfil del contractant on es poden consultar les licitacions publicades per les tres empreses del Grup: TERSA, SEMESA i SIRESA.

A més, la pàgina web posa a disposició de tots els grups d’interès informació actualitzada de rellevància jurídica, econòmica, administrativa i institucional, a través del Portal de transparència, com a exercici de gestió transparent i per promoure la coresponsabilitat.

Per últim, el nou web permet una millora de l’experiència de l’usuari, en termes de navegació i accessibilitat web.

 

 

  • Compartir:

Últimes

27 de març 2020

El Grup TERSA manté operatives les instal·lacions de gestió i tractament de residus municipals

25 de març 2020

Com cuidar la nostra salut emocional durant la quarantena?

17 de març 2020

Grup TERSA suspèn serveis com a mesura preventiva contra la COVID-19

16 de març 2020

Teletreball: mesures de seguretat