Actualitat

Participants del Fòrum Internacional de col·laboracions publicoprivades visiten TERSA

La setmana passada es va celebrar a Barcelona el 6è Fòrum Internacional de col·laboracions publicoprivades (PPP, per les seves sigles en anglès: Public – Private Partnership). L’esdeveniment, organitzat per Nacions Unides amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i IESE Business School, ha aplegat representants dels governs, del sector privat i les organitzacions de la societat civil per debatre sobre “El paper de les associacions publicoprivades que prioritzen a les persones per als Objectius de Desenvolupament Sostenible a l’hora de proporcionar una infraestructura sostenible per accelerar la implementació de l’Agenda 2030”.

En el Fòrum s’han tractat temes com el canvi climàtic, l’economia circular, la transformació digital, les finances sostenibles, la compra verda i l’economia blava; i s’han pogut estudiar casos pràctics d’arreu del món que aspiren a complir els ODS de l’ONU i els principis ambiental, social i de governança (criteris ESG).

En l’àmbit d’aquestes jornades, l’Ajuntament de Barcelona va organitzar el passat dijous dia 5 una visita a infraestructures en funcionament a l’àrea de Barcelona, entre elles TERSA. Així doncs, una comitiva d’uns 18 representants van visitar les instal·lacions de la Planta Integral de Valorització de Residus per conèixer el seu funcionament i els avantatges de la valorització energètica.

 

  • Compartir:

Últimes

28 de novembre 2022

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

23 de novembre 2022

TERSA finalitza la parada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià de Besòs

21 de novembre 2022

El Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans incrementa prop d’un 40% la seva capacitat de tractament d’envasos lleugers

24 d’octubre 2022

Acte de benvinguda del curs 2022-2023 d'Escoles + Sostenibles