Actualitat

Visita dels inversors de la campanya de finançament col·lectiu al Convent Sant Agustí

TERSA, juntament amb l’AEB (Agència d’Energia de Barcelona) i en col·laboració amb el districte de Ciutat Vella, van rebre el passat 28 d’abril la primera visita, des que es va posar en marxa, d’alguns dels inversors que van aportar capital per a la realització de la instal·lació solar fotovoltaica (IESFV) de la coberta del Centre Cívic Convent Sant Agustí.

L’any passat es va posar en marxa una campanya de finançament col·lectiu (crowdlending) per fer realitat aquesta coberta solar, que ja està en funcionament. Tots aquells inversors que van participar han pogut veure la IESFV del Convent de Sant Agustí. En total, la visita la van fer 10 inversors que, durant prop de 2 hores, van poder veure de prop la instal·lació.

Alhora, van rebre una breu explicació del procés que s’ha dut a terme fins arribar a la posada en marxa, i per part de l’Agència d’Energia de Barcelona, els passos que fa l’Ajuntament de Barcelona en la transició cap a la sobirania energètica.

Posteriorment, l’equip de fotovoltaiques de TERSA els va realitzar una explicació tècnica del funcionament de la instal·lació i va poder resoldre els dubtes dels visitants.

  • Compartir:

Últimes

18 de juny 2021

Escoles + Sostenibles finalitza la celebració dels seus 20 anys

03 de juny 2021

Dia Mundial del Medi Ambient 2021: guia de recursos sobre sostenibilitat i restauració d’ecosistemes

02 de juny 2021

Campanya de sensibilització de SIRESA a les platges

28 de maig 2021

Barcelona Energia utilitza la tecnologia Data Science per potenciar l’estalvi econòmic coincidint amb l'arribada de les noves tarifes elèctriques