Actualitat

Visita dels inversors de la campanya de finançament col·lectiu al Convent Sant Agustí

TERSA, juntament amb l’AEB (Agència d’Energia de Barcelona) i en col·laboració amb el districte de Ciutat Vella, van rebre el passat 28 d’abril la primera visita, des que es va posar en marxa, d’alguns dels inversors que van aportar capital per a la realització de la instal·lació solar fotovoltaica (IESFV) de la coberta del Centre Cívic Convent Sant Agustí.

L’any passat es va posar en marxa una campanya de finançament col·lectiu (crowdlending) per fer realitat aquesta coberta solar, que ja està en funcionament. Tots aquells inversors que van participar han pogut veure la IESFV del Convent de Sant Agustí. En total, la visita la van fer 10 inversors que, durant prop de 2 hores, van poder veure de prop la instal·lació.

Alhora, van rebre una breu explicació del procés que s’ha dut a terme fins arribar a la posada en marxa, i per part de l’Agència d’Energia de Barcelona, els passos que fa l’Ajuntament de Barcelona en la transició cap a la sobirania energètica.

Posteriorment, l’equip de fotovoltaiques de TERSA els va realitzar una explicació tècnica del funcionament de la instal·lació i va poder resoldre els dubtes dels visitants.

  • Compartir:

Últimes

02 de novembre 2021

Barcelona Energia rep un increment de consultes per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques

28 d’octubre 2021

Tret de sortida del projecte de millora contínua al CTRM

20 d’octubre 2021

Escoles + Sostenibles comença un nou curs amb l’alimentació sostenible com a fil conductor

01 d’octubre 2021

Actuació de millora a la Planta d’Aprofitament Energètic de Biogàs