Actualitat

Visita dels inversors de la campanya de finançament col·lectiu al Convent Sant Agustí

TERSA, juntament amb l’AEB (Agència d’Energia de Barcelona) i en col·laboració amb el districte de Ciutat Vella, van rebre el passat 28 d’abril la primera visita, des que es va posar en marxa, d’alguns dels inversors que van aportar capital per a la realització de la instal·lació solar fotovoltaica (IESFV) de la coberta del Centre Cívic Convent Sant Agustí.

L’any passat es va posar en marxa una campanya de finançament col·lectiu (crowdlending) per fer realitat aquesta coberta solar, que ja està en funcionament. Tots aquells inversors que van participar han pogut veure la IESFV del Convent de Sant Agustí. En total, la visita la van fer 10 inversors que, durant prop de 2 hores, van poder veure de prop la instal·lació.

Alhora, van rebre una breu explicació del procés que s’ha dut a terme fins arribar a la posada en marxa, i per part de l’Agència d’Energia de Barcelona, els passos que fa l’Ajuntament de Barcelona en la transició cap a la sobirania energètica.

Posteriorment, l’equip de fotovoltaiques de TERSA els va realitzar una explicació tècnica del funcionament de la instal·lació i va poder resoldre els dubtes dels visitants.

  • Compartir:

Últimes

19 de juliol 2021

Aprovat el Pla d’Igualtat del Grup TERSA

12 de juliol 2021

El Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2020

08 de juliol 2021

Grup TERSA avança en el seu compromís amb l’RSC

05 de juliol 2021

“Bones idees per canviar el món”: 10 iniciatives seleccionades com a bones pràctiques en sostenibilitat a Barcelona