We use our own and third-party cookies to improve our services and browsing the website based on a legitimate interest. However, you can change your settings or get more information about this treatment here Aceptar

News

Miguel Ángel Clavero deixa la gerència del Grup TERSA per jubilació

Miguel Ángel Clavero es jubila avui, després de 14 anys al capdavant de la companyia pública. El rellevarà Oriol Vall-llovera, fins ara director del departament de Desenvolupament Corporatiu del Grup.

Clavero, amb una llarga trajectòria professional en la direcció de serveis dins l’àmbit públic, ha mantingut sempre una aposta per la millora contínua i la innovació. Al llarg d’aquests anys, ha liderat importants projectes que han permès adaptar les instal·lacions del Grup a les últimes tecnologies disponibles. 

Entre les actuacions més rellevants destaquen el desenvolupament del Pla director per a l’adequació de la Planta de Valorització Energètica (PVE) de Sant Adrià de Besòs al nou model de gestió de residus de Catalunya (2008-2014), la posada en marxa de la nova Planta de tractament de residus voluminosos i fusta de Gavà-Viladecans (2016) o la recent implementació del sistema catalític a la PVE. 

Clavero ha estat també una figura clau per a la diversificació i creixement de l’activitat del Grup TERSA en la gestió de serveis ambientals relacionats amb l’economia circular. Un exemple és la consolidació dels serveis de la filial SIRESA, com el programa de Barcelona + Sostenible o els serveis d’Ecogestió, o l’aposta per la gestió integral de les Instal·lacions d’Energia Solar Fotovoltaica (IESFV) d’edificis i equipaments municipals. A més de la recent posada en marxa de la nova línia de negoci de Barcelona Energia, la comercialitzadora elèctrica pública metropolitana.

Amb tot, gràcies al compromís i excel·lència de Clavero, i la confiança dipositada per part de l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona,  al llarg d’aquests 14 anys, han permès convertir Grup TERSA en una actor rellevant en el sector de la gestió dels residus, la generació i comercialització d’energies renovables, i la promoció del compromís de la ciutadania amb el seu entorn.

  • Share:

Last news

21 October 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació

19 October 2020

Nou punt verd de barri a Sants

01 October 2020

Barcelona + Sostenible publica el seu catàleg de recursos i serveis

21 September 2020

Oriol Vall-llovera assumeix la gerència del Grup TERSA