Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

18a EDICIÓ DE L'ACTE DE SIGNATURA D’ESCOLES + SOSTENIBLES

El passat 11 d’octubre, més de 250 persones de 46 centres educatius van participar a la celebració de la 18a edició de l’Acte de signatura d’Escoles+Sostenibles al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.Una jornada que cada any es celebra per donar la benvinguda a les escoles que s’incorporen a la xarxa i reconèixer aquelles que inicien o renoven un projecte triennal.

L’acte va comptar amb la presència de Janet Sanz, tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, que durant el seu discurs de benvinguda va destacar que Escoles+Sostenibles és “una xarxa consolidada que aporta sostenibilitat a la ciutat amb projectes de biodiversitat, horts ecològics, transformació d’espais, qualitat de l’aire…”. Sanz va fer especial èmfasi en la importància de la implicació dels centres amb la transformació cap a una ciutat més sostenible: “Us necessitem amb nosaltres empenyent i liderant aquesta transició ecològica de la ciutat perquè perduri.”

Un dels moments més importants de la jornada va ser el de reconeixement a les escoles. Primerament, va tenir lloc l’entrega de diplomes als centres que renoven un projecte triennal i, en segon lloc, es va obsequiar a les escoles que enguany s’han sumat a la plataforma.

A continuació, es va projectar un vídeo amb fotografies exemplificadores dels projectes dels centres d’Escoles+Sostenibles que treballen amb la connexió de la natura. Per concloure la jornada, la companyia “El Gecko con botas” va transformar el Saló de Cent en un indret màgic amb un espectacle d’ombres xineses.

  • Compartir:

Últimes

21 de setembre 2020

Oriol Vall-llovera assumeix la gerència del Grup TERSA

18 de setembre 2020

Miguel Ángel Clavero deixa la gerència del Grup TERSA per jubilació

04 d’agost 2020

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica

31 de juliol 2020

SIRESA assumeix la gestió de l’oficina d’informació de la nova Taxa de residus domèstics de Barcelona