Actualitat

341 centres educatius de la ciutat es connecten a Barcelona Energia

Un total de 341 centres educatius de Barcelona s’han connectat a la comercialitzadora pública d’electricitat 100 % renovable, Barcelona Energia. Aquest grup està format per 161 escoles públiques de primària, 103 escoles bressol, 16 instituts escola i 18 instituts, així com centres d’educació especial, instituts d’educació postobligatòria, escoles d’adults, centres d’ensenyaments artístics, entre altres oficines o serveis del Consorci d’Educació de Barcelona.

Amb aquest compromís per part de totes les escoles de primària i totes les escoles bressol municipals de Barcelona, es contribueix de forma activa a la transició energètica de la ciutat, alhora que esdevenen consumidores i generadores d’energia verda i renovable.

El volum de subministrament de les escoles que ara s’hi connecten arriba als 30.963.116 kWh, l’equivalent al consum de 11.684 domicilis, i permetrà un estalvi de la despesa energètica dels centres educatius d’uns 380.000 €.

Durant el darrer any, Barcelona Energia ha continuat amb l’estratègia de creixement que segueix des del seu inici el 2018, sempre complint el compromís d’oferir un model energètic 100 % renovable i contribuir cap a un model de transició energètica sota una gestió de l’energia com a servei públic. En tan sols 4 anys, Barcelona Energia ha aconseguit situar-se entre el top 10 de comercialitzadores dins l’àrea metropolitana i ja ocupa la vuitena posició en quota de mercat de Barcelona.

 

  • Compartir:

Últimes

27 de novembre 2023

Grup TERSA suma 4 ajuntaments metropolitans nous al seu accionariat que es podran adherir al subministrament de Barcelona Energia i proveir-se d’altres serveis energètics

08 de novembre 2023

TERSA commemora el seu 40è aniversari

18 d’octubre 2023

Grup TERSA s'adhereix al Manifest per una Economia amb Propòsit

17 d’octubre 2023

TERSA auditarà les instal·lacions solars i tèrmiques de 58 escoles bressol de Barcelona