Actualitat

Barcelona Energia engega una nova campanya i estrena pàgina web

Barcelona Energia engega una nova campanya de comunicació per aquesta primavera, on seguirà desenvolupant el concepte: 100 % Renovable 100 % Honesta que va connectar tan bé amb la ciutadania la tardor de l’any passat i que va aconseguir més de 51 milions de visualitzacions.

Barcelona Energia també presenta aquest mes una nova pàgina web on manté la seva estratègia enfocada en la transparència i proximitat a les persones usuàries. L’estudi portat a terme per optimitzar la navegació suposarà una millora de l’experiència d’usuari perquè hi resulti més senzilla:

www.barcelonaenergia.cat

La distribució de continguts serà més accessible perquè les persones usuàries puguin entendre amb total claredat els valors de Barcelona Energia i puguin trobar les 7 tarifes d’una forma més ràpida i entenedora. Aquest disseny s’adapta al nou to comunicatiu de la marca i recull l’experiència viscuda en l’anterior web dels dos últims anys, donant sortida a les consultes i dubtes dels usuaris i usuàries. La nova web de Barcelona Energia incorpora ara, per exemple, si el teu codi postal està dins de la zona d’acció de la comercialitzadora.

Durant el darrer any, Barcelona Energia ha crescut més d’un 90 %, amb 1.500 noves altes, posicionant-se com la 8a comercialitzadora en quota de mercat a l’àrea metropolitana de Barcelona.

  • Compartir:

Últimes

01 d’octubre 2021

Actuació de millora a la Planta d’Aprofitament Energètic de Biogàs

20 de setembre 2021

Grup TERSA presenta un vídeo sobre la implementació del sistema catalític a la Planta de Valorització Energètica

19 de juliol 2021

Aprovat el Pla d’Igualtat del Grup TERSA

12 de juliol 2021

El Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2020