Actualitat

Barcelona Energia es converteix en la comercialitzadora elèctrica del MNAC, les fires de Santa Llúcia i la Sagrada Família, i Ecoenergies

Barcelona Energia, la comercialitzadora elèctrica pública metropolitana, es converteix en la subministradora elèctrica del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), de les parades de les fires de Nadal de Santa Llúcia i la Sagrada Família, i d’Ecoenergies, la xarxa urbana de fred i calor de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.

D’aquesta manera, Barcelona Energia (BE) veu ampliada la cartera de clients i estén el seu projecte, basat en la comercialització d’energia 100% renovable, a organismes rellevants de la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana de Barcelona.

Pel que fa al Museu Nacional d’Art de Catalunya, l’acord contempla el subministrament de 6,4 GWh/any per cobrir les necessitats energètiques del museu, que compta amb una superfície de quasi 50.000 m2 i rep a l’any prop d’1.000.000 de visitants. Partint d’aquesta dada, l’ús d’energia 100% renovable derivat de l’acord evitarà l’emissió a l’atmosfera de 1.280 tones de CO2, equivalent a més de 7 milions de km recorreguts per un cotxe dièsel.

A més, la comercialitzadora pública serà l’encarregada de proporcionar, per primera vegada, energia d’origen 100% renovable a les parades de les tradicionals fires de Nadal de Santa Llúcia i la Sagrada Família, que se celebraran a la ciutat de Barcelona entre el 27 de novembre i el 23 de desembre. Més de 133 paradistes de Santa Llúcia i més de 50 de la fira de la Sagrada Família s’han pogut beneficar de la Tarifa Empresa, que la comercialitzadora ha impulsat recentment.

Per últim, BE subministrarà electricitat a les tres centrals d’Ecoenergies, a partir de les quals, i a través d’una xarxa de tubs, proveeixen energia tèrmica a clients residencials, industrials i del sector terciari en una àrea de 15.000.000 m2 que comprèn Barcelona sud, la zona Franca i L’Hospitalet de Llobregat.

Amb aquests nous acords, Barcelona Energia segueix el seu compromís d’oferir un model energètic 100% renovable i un servei de qualitat, transparència i proximitat. En aquests moments, Barcelona Energia comercialitza energia 100% d’origen renovable a més de 4.700 punts de subministrament públics i a més de 2.300 persones usuàries i empreses.

 

  • Compartir:

Últimes

07 d’abril 2021

Grup TERSA renova les certificacions EMAS i ISO 9001, 14001, 45001 i 50001

25 de març 2021

TERSA realitza l’aturada tècnica anual de la Planta de Valorització Energètica per dur a terme les tasques de manteniment i millora

12 de març 2021

La primera licitació totalment electrònica del Grup TERSA ja és una realitat

11 de març 2021

Campanya de sensibilització per separar bé els residus a Ciutat Vella