Actualitat

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació

Barcelona Energia llança avui una nova campanya de comunicació per donar a conèixer a la ciutadania els valors diferencials i els beneficis de la comercialitzadora pública. Sota el lema “100 % renovable, 100 % honestos”, la campanya estarà activa aquest mes d’octubre, novembre i la primera quinzena de desembre.

La campanya es podrà veure en formats de gran impacte com pàgines web de referència (eltiempo.es), televisió online, mitjans digitals, xarxes socials i  publicitat exterior a l’Estació de Sants i a sis línies d’autobús que recorren Barcelona i la seva àrea metropolitana.

A més, Barcelona Energia patrocinarà “El Temps” de TV3, tant al migdia com al vespre, i el programa “Està passant”. La campanya també tindrà presència radiofònica a RAC1 i a Cadena SER Catalunya.

L’objectiu és posar en valor el servei personalitzat, transparent i de proximitat de Barcelona Energia i els beneficis ambientals de contractar una comercialitzadora compromesa amb la generació d’energia 100 % renovable.

I ara també a Instagram!

La campanya coincideix també amb l’apertura d’Instagram, la xarxa social que se suma a les ja existents de Barcelona Energia: Facebook, Twitter, Linkedin i Youtube.

L’ecosistema social de la comercialitzadora creix cada dia per a arribar a més gent: prop de 6.000 persones segueixen l’actualitat de Barcelona Energia i del sector energètic a través de les seves xarxes socials.

 

 

 

  • Compartir:

Últimes

25 de febrer 2021

Campanya de recollida d’oli de cuina usat

15 de febrer 2021

Grup TERSA amplia la seva flota de vehicles elèctrics

09 de febrer 2021

Grup TERSA, ara també a Twitter

29 de gener 2021

Un any de la Declaració d’Emergència Climàtica