Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Barcelona Energia permet ajornar el pagament de les factures als seus usuaris

Barcelona Energia, la comercialitzadora pública metropolitana, davant de la situació d’excepcionalitat actual de la COVID-19, permet ajornar el pagament de les factures del segon trimestre de 2020 a totes aquelles persones usuàries que ho sol·licitin.

Un cop finalitzat aquest període, l’import diferit es carregarà en sis quotes iguals de juliol a desembre de 2020, sense interessos, amb un càrrec independent a la factura de cada mes.  

Segons Iu Gallart, director de Barcelona Energia, “es tracta d’una iniciativa que segueix fermament els nostres valors i la vocació de servei cap a la ciutadania, i amb la qual pretenem mitigar els efectes provocats pel coronavirus dins l’economia familiar”.

L’ajornament esmentat es podrà sol·licitar mitjançant un correu electrònic a consulta@barcelonaenergia.cat abans del 14 d’abril de 2020, facilitant les dades corresponents al contracte signat.

En paral·lel a aquesta mesura, Barcelona Energia manté el seu ferm compromís amb la lluita contra la pobresa energètica i la garantia de subministrament. En aquest sentit, davant de situacions de vulnerabilitat, Barcelona Energia analitza individualment cada cas, amb una estreta col·laboració amb els departaments de Serveis Socials de cada ajuntament de l’àrea metropolitana de Barcelona, i en rigorós compliment de la llei 24/2015.

En aquests moments, l’operador elèctric metropolità comercialitza energia 100 % d’origen renovable a més de 1.600 persones usuàries i 4.500 punts de subministrament públics.

  • Compartir:

Últimes

21 d’octubre 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació

19 d’octubre 2020

Nou punt verd de barri a Sants

01 d’octubre 2020

Barcelona + Sostenible publica el seu catàleg de recursos i serveis

21 de setembre 2020

Oriol Vall-llovera assumeix la gerència del Grup TERSA