Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Barcelona Energia permet ajornar el pagament de les factures als seus usuaris

Barcelona Energia, la comercialitzadora pública metropolitana, davant de la situació d’excepcionalitat actual de la COVID-19, permet ajornar el pagament de les factures del segon trimestre de 2020 a totes aquelles persones usuàries que ho sol·licitin.

Un cop finalitzat aquest període, l’import diferit es carregarà en sis quotes iguals de juliol a desembre de 2020, sense interessos, amb un càrrec independent a la factura de cada mes.  

Segons Iu Gallart, director de Barcelona Energia, “es tracta d’una iniciativa que segueix fermament els nostres valors i la vocació de servei cap a la ciutadania, i amb la qual pretenem mitigar els efectes provocats pel coronavirus dins l’economia familiar”.

L’ajornament esmentat es podrà sol·licitar mitjançant un correu electrònic a consulta@barcelonaenergia.cat abans del 14 d’abril de 2020, facilitant les dades corresponents al contracte signat.

En paral·lel a aquesta mesura, Barcelona Energia manté el seu ferm compromís amb la lluita contra la pobresa energètica i la garantia de subministrament. En aquest sentit, davant de situacions de vulnerabilitat, Barcelona Energia analitza individualment cada cas, amb una estreta col·laboració amb els departaments de Serveis Socials de cada ajuntament de l’àrea metropolitana de Barcelona, i en rigorós compliment de la llei 24/2015.

En aquests moments, l’operador elèctric metropolità comercialitza energia 100 % d’origen renovable a més de 1.600 persones usuàries i 4.500 punts de subministrament públics.

  • Compartir:

Últimes

04 d’agost 2020

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica

31 de juliol 2020

SIRESA assumeix la gestió de l’oficina d’informació de la nova Taxa de residus domèstics de Barcelona

20 de juliol 2020

La planta de biogàs de l’antic abocador de la Vall d’en Joan compta amb un nou sistema d’aprofitament de calor per emprar millor els recursos

15 de juliol 2020

El Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2019