Actualitat

Barcelona Energia rebaixa un 40 % el preu de la tarifa fixa

Des de l’1 de juny, Barcelona Energia redueix el preu de la tarifa fixa en un 40 % a totes les persones usuàries que tenen aquesta tarifa contractada amb la comercialitzadora.

La rebaixa arriba després d'un any de pujada dels preus de l'electricitat, que ha afectat negativament moltes llars, i està en línia amb el compromís de l'empresa per promoure el benestar de les persones usuàries, especialment en temps de dificultat econòmica, tal com ja va impulsar l’any 2020, amb la baixada de preus que va dur a terme de forma proactiva durant la pandèmia de covid-19.

Segons Iu Gallart, director de la comercialitzadora, “el propòsit de Barcelona Energia, en tant que empresa amb vocació de servei públic, és garantir un bon servei i la seva sostenibilitat econòmica, no pas incrementar marges. És per això que hem decidit renovar la nova tarifa fixa, amb la finalitat que contribueixi al benefici directe de les persones usuàries de la companyia”.

Aquesta iniciativa també s'alinea amb els objectius de Barcelona Energia de promoure les energies renovables, oferir un servei d'assessorament personalitzat, fomentar la transparència en la gestió i incentivar l'autoconsum. La companyia ha estat prestant serveis a més de 12.000 punts de subministrament a l'àrea metropolitana des de la seva creació l'1 de gener de 2019.

  • Compartir:

Últimes

22 de març 2024

Grup TERSA s’incorpora a l’associació Innobaix

11 de març 2024

SIRESA assumeix la gestió del punt d’informació d’un equipament únic: l'Hivernacle de la Ciutadella

28 de febrer 2024

SIRESA assumeix la gestió de l’Aula Ambiental de Ciutat Vella

06 de febrer 2024

Barcelona enceta un nou capítol de sostenibilitat amb la renovació del Compromís Ciutadà