Actualitat

Barcelona Energia torna a il·luminar els escenaris del Festival Grec amb energia renovable

És el segon any consecutiu que Barcelona Energia subministra energia verda a un dels actes culturals més importants de la capital catalana, amb la intenció de reduir l’impacte mediambiental de l’esdeveniment, que es desenvoluparà del 29 de juny al 30 de juliol a diferents punts de la ciutat.

El subministrament energètic de Barcelona Energia al Grec suposarà que es deixin d’enviar a l’atmosfera més de 2.964 Kg de CO2, a més de representar un estalvi econòmic del 10,16% en el terme d’energia durant el festival.

En aquesta línia, Barcelona Energia treballa per impulsar un plantejament energètic més sostenible, basat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana. El seu objectiu és contribuir a la transició cap a aquest model, potenciant l’autoconsum, l’energia 100% verda i un servei de proximitat. Així, en l’àmbit de la cultura, a més de col·laborar amb el Grec, la comercialitzadora manté convenis per subministrar energia sostenible a esdeveniments com Llum Barcelona, les fires de Nadal de la ciutat comtal o la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, així com a entitats com el Teatre Lliure, entre altres.

Per la seva part, el festival Grec treballa en la seva responsabilitat des d’una perspectiva sostenible, en ser un dels festivals més emblemàtics de la ciutat. Per aquest motiu, està adherit des del 2020 al Programa d’Acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle. A més, destina fons a diferents projectes internacionals que contribueixen a la disminució de les emissions de CO2.

En el marc de la col·laboració i amb l’objectiu de promoure l’oci sostenible, Barcelona Energia també ha dut a terme una acció conjunta oberta a tots els seguidors d’ambdós perfils a Instagram. L’acció, que ha tingut lloc durant el mes de juny, ha consistit en un sorteig de dues entrades per a l’espectacle David Lang: Prisoner of the state, al Teatre Grec, més un cap de setmana en una casa rural ecològica.  

  • Compartir:

Últimes

13 de setembre 2023

Grup TERSA amplia la flota de vehicles elèctrics

12 de setembre 2023

Grup TERSA s‘uneix al Clúster de Bioenergia de Catalunya

28 de juliol 2023

Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2022

10 de juliol 2023

Grup TERSA reconegut pel Programa Làbora i la Creu Roja com a empresa socialment responsable