Actualitat

Campanya de recollida d’oli de cuina usat

L’Ajuntament de Barcelona impulsa una campanya de lliurament d’envasos amb l’objectiu de facilitar la recollida i transport de l’oli domèstic als Punts Verds de Barcelona, gestionats per SIRESA.

Així, des del 22 de febrer, qualsevol ciutadà o ciutadana que s’apropi amb un recipient amb oli usat a un Punt Verd de la ciutat, en sortirà sense el pot antic però amb un de nou, net i retornable.

A més, coincidint amb l’inici de lliurament d’envasos per facilitar la recollida de l’oli usat, el consistori també ha posat en marxa una campanya per informar sobre els residus que menys es recullen en els Punts Verds.

És el cas, per exemple, de cosmètics, cables o radiografies, tots tres residus que s’haurien de portar a aquests Punts Verds però que molt rarament s’hi dipositen i solen acabar en els contenidors de carrer.

SIRESA gestiona la xarxa de punts verds de la ciutat de Barcelona, que durant l'any 2019 va registrar més de 980.000 persones usuàries.

Consultar mapa de punts verds aquí

Font d’informació:

https://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/ca/noticia/barcelona-impulsa-la-recollida-doli-de-cuina-usat_1042380

  • Compartir:

Últimes

07 d’abril 2021

Grup TERSA renova les certificacions EMAS i ISO 9001, 14001, 45001 i 50001

25 de març 2021

TERSA realitza l’aturada tècnica anual de la Planta de Valorització Energètica per dur a terme les tasques de manteniment i millora

12 de març 2021

La primera licitació totalment electrònica del Grup TERSA ja és una realitat

11 de març 2021

Campanya de sensibilització per separar bé els residus a Ciutat Vella