Actualitat

Donació de material informàtic a l’Escola de Noves Oportunitats de la Fundació Marianao

El passat 17 de gener Grup TERSA va fer una donació de material informàtic.

La donació es va realitzar gràcies a la intermediació del Gabinet d’Innovació i Comunitat de la Universitat Politècnica de Catalunya ( UPC) i la col·laboració de la Fundació Formació i Treball, qui va transportar el material a l’Escola de Noves Oportunitats de la Fundació Marianao de Sant Boi.

Aquesta entitat acompanya i empodera a infants, joves i adults en risc d’exclusió, treballant perquè tots tinguin una vida plena d’oportunitats i de futur.

La donació de material informàtic va constar de 17 ordinadors i 12 pantalles en desús.

La Fundació Marianao necessita ordinadors en desús per reparar-los i reacondicionar-los perquè nois i noies que estan estudiant i no tenen dispositius a la seva llar, puguin seguir el curs acadèmic a distància. La reparació dels equips la farà el grup de joves de l’Aula Taller i del PFI de Manteniment de Sistemes Informàtics, estudiants de l’Escola de Noves Oportunitats de la pròpia fundació.

L’acció s’emmarca dins del programa de l’Escola de Noves Oportunitats de l’entitat social, per oferir respostes i alternatives contra l’abandonament escolar prematur dels joves d’entre 14 i 21 anys, facilitant-ne aquestes eines informàtiques als joves i infants en risc d’exclusió i alhora donant una segona vida al material que ja no s’utilitza a les oficines de Grup TERSA, evitant  nous residus.

  • Compartir:

Últimes

12 de maig 2022

Participants del Fòrum Internacional de col·laboracions publicoprivades visiten TERSA

20 d’abril 2022

Noves proteccions col·lectives a la planta de biogàs

08 d’abril 2022

La Marató de l’Emergència Climàtica ha comptat amb l’equip de Barcelona + Sostenible

05 d’abril 2022

Gavà, Esplugues de Llobregat, Pallejà i Cervelló se sumen per les renovables de Barcelona Energia