Actualitat

El Grup TERSA forma part del jurat dels Premis Futur Cambra Barcelonès Nord 2024

La Gemma Gargallo, directora de Desenvolupament Corporatiu i Sostenibilitat del Grup, va formar part del jurat d’uns premis organitzats per la Cambra de Comerç del Barcelonès Nord.

El passat 17 de juny, va tenir lloc l’acte de lliurament dels Premis Futur Cambra Barcelonès Nord 2024, una iniciativa de la Cambra territorial del Barcelonès Nord, que es va celebrar al Badalona Centre Internacional de Negocis.

El Grup TERSA va participar-hi a través de la Gemma Gargallo, directora de Desenvolupament Corporatiu i Sostenibilitat, que va formar part del jurat tècnic. L’objectiu dels premis és promoure la formació professional al territori i fomentar projectes finals d’estudiants d’FP que siguin cooperatius, sostenibles, innovadors, solidaris i que promoguin la igualtat de gènere.

Els guardons volen reconèixer el futur talent de la comarca i el treball i compromís dels centres de formació i les empreses de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs.

Alhora, fomenta les aliances estratègiques amb actors del territori i promou especialment la formació i la qualitat d’ocupació.

  • Compartir:

Últimes

28 de juny 2024

Barcelona Energia creix a l’àrea metropolitana i registra un augment del 12% en el subministrament d’energia verda

10 de juny 2024

SIRESA posa en marxa la campanya de reducció del soroll de l’oci nocturn

03 de juny 2024

Barcelona Energia obté un 9,15 en l’enquesta de satisfacció de les persones usuàries

07 de maig 2024

S’arxiva la causa de TERSA i es confirma el compliment normatiu de la instal·lació