Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

El Grup TERSA manté operatives les instal·lacions de gestió i tractament de residus municipals

El Grup TERSA manté l’activitat de la Planta de Valorització Energètica, les plantes d’envasos i voluminosos del Centre de Tractament de Residus Municipals, i la Planta d’aprofitament energètic de biogàs.

Les plantes contribueixen així al correcte funcionament del sistema de gestió i tractament de residus municipals per donar servei a la ciutadania de l’àrea metropolitana de Barcelona, tot i la situació d’excepcionalitat amb motiu del  COVID-19.

Per protegir la salut de tota la plantilla, Grup TERSA ha reforçat les mesures de prevenció com, per exemple, mantenir la distància de seguretat, l’ús de materials de protecció, extremar la higiene personal, evitar el contacte en espais tancats etc...

Amb tot, Grup TERSA està aplicant les mesures necessàries per fer front a l’emergència sanitària, garantir la protecció de la salut de les persones treballadores i la comunitat del seu entorn, i el correcte desenvolupament de serveis essencials.

  • Compartir:

Últimes

15 de maig 2020

“Ara és el moment, fes el canvi!”, la nova campanya de Barcelona Energia

15 de maig 2020

Tractats en un mes la meitat dels residus sanitaris de baix risc que es generen habitualment en un any sencer

08 de maig 2020

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

27 d’abril 2020

TERSA comença a gestionar residus hospitalaris