Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

El Grup TERSA reactiva alguns serveis d’atenció al públic i activitats

A partir del dia 11 de maig, Grup TERSA reactivarà alguns dels serveis d’atenció al públic de SIRESA, d’acord amb les instruccions de les administracions públiques. En concret els serveis que reprendran la seva activitat són:

  • Punts verds de barri, punts verds de zona i punts verds mòbils de la ciutat de Barcelona
  • Les deixalleries mòbils i les deixalleries d’alguns municipis de l’àrea metropolitana (algunes de les quals en funcionament des del dia 4 de maig)
  • El servei de logística de residus associats al servei de punts verds i deixalleries
  • La campanya de sensibilització a les platges de Barcelona

D’altra banda, a partir del dimarts dia 12 de maig, també es reprendran els treballs de l’aturada de manteniment que anualment es porta a terme a la Planta de Valorització Energètica. Així doncs, es podrà restablir de forma gradual el funcionament normal de la instal·lació (actualment la planta opera amb una de les tres línies de combustió).

Per a la reactivació dels serveis i activitats, el Grup TERSA ha posat en marxa un protocol d’actuació per tal d’abordar, de forma progressiva, ordenada i segura, la tornada a la normalitat, la reapertura dels centres i la reincorporació de les persones treballadores. D’aquesta manera, s’extremaran les mesures de prevenció i seguretat pertinents per tal de preservar la salut de la plantilla i les persones usuàries.

 

  • Compartir:

Últimes

20 de novembre 2020

Grup TERSA instal·la un sistema innovador a la Planta de Valorització Energètica per seguir garantint les millors pràctiques ambientals

06 de novembre 2020

SEMESA instal·la un sistema d’aire comprimit intel·ligent per augmentar l’eficiència energètica del CTRM

30 d’octubre 2020

20 anys d’Escoles + Sostenibles

21 d’octubre 2020

Barcelona Energia estrena campanya de comunicació