Actualitat

Escoles + Sostenibles comença un nou curs amb l’alimentació sostenible com a fil conductor

Fa 21 anys que va néixer el programa d’Escoles + Sostenibles i ja són 367 centres educatius de Barcelona els que en formen part. Durant aquest temps l’alumnat s’ha implicat de forma activa en la millora de la sostenibilitat dels seus centres educatius, amb projectes de temes tan diversos com: l’alimentació sostenible, la biodiversitat, els horts ecològics, el compostatge, la mobilitat sostenible, la qualitat de l’aire i l’acústica, el consum responsable o l’estalvi d’aigua i energia.

L’acte de benvinguda del curs es va celebrar el passat 20 d’octubre al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, on van comparèixer més d’un centenar d’alumnes, docents i famílies de 32 centres educatius. En el marc de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible aquest any 2021, l’alimentació sostenible va ser el fil conductor de l’acte.

La benvinguda va anar a càrrec d’Eloi Badia, regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, que va dirigir-se als infants i joves per fer-los protagonistes: “L’emergència climàtica és un tema que el plantegem com a futur, però que cada vegada és més proper i els deures els hem de fer ara. Aquest repte us afecta directament als infants i joves i per això us hem d’empoderar”.

Durant l’acte es va cuinar una recepta ben especial d’Escoles + Sostenibles, que necessita uns bons ingredients, com ara: un alumnat ben fresc i de proximitat, un professorat amb segell de qualitat i famílies amb denominació d’origen

  • Compartir:

Últimes

28 de juliol 2022

Campanya Moment Solar de SIRESA

14 de juliol 2022

Grup TERSA s’adhereix a la UNEF

07 de juliol 2022

Bones idees per canviar el món 2021

30 de juny 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient