Actualitat

Escoles + Sostenibles i la Xarxa Barcelona + Sostenible estrenen una nova imatge del butlletí

Amb aquest nou disseny s'unifica la imatge de les comunicacions que s’impulsen des de l’Oficina de canvi climàtic i sostenibilitat de l'Ajuntament de Barcelona. A més, es llança el nou butlletí “Agenda + Sostenible”, un espai que aglutinarà les activitats de la Xarxa d’Equipaments Ambientals de la ciutat.

L’antic butlletí de la Fàbrica del Sol es transforma en la nova Agenda+Sostenible. Una publicació mensual a la qual s’hi podrà subscriure tothom que vulgui conèixer les activitats de cultura de sostenibilitat que proposa la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona: des de tallers d’energia, passant per xerrades sobre natura i biodiversitat o jocs interactius sobre canvi climàtic entre moltes altres propostes.

La Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) és l’encarregada de coordinar els 16 equipaments de cultura de sostenibilitat de la ciutat, tant els especialitzats com per exemple el Centre de la Platja o la Ludoteca del Parc de la Ciutadella, com els equipaments de districte.

Aquest nou butlletí serà l’altaveu de les activitats que es proposen des dels diferents equipaments d’aquesta xarxa amb l’objectiu d’enfortir-los i dotar-los d’un espai comú, però sense deixar de tenir la mirada territorial que ofereix cadascun d’ells.

La coordinació de la XEAB es fa des de la Fàbrica del Sol. Equipament de referència, emblemàtic, demostratiu i educatiu, que acull els equips de treball que, juntament amb la XEAB impulsen, promouen i dinamitzen el treball en xarxa per estendre la cultura de sostenibilitat i l’acció climàtica als barris de la ciutat.

El naixement de l’Agenda + Sostenible també ha permès unificar la imatge de totes les comunicacions que s’impulsen des de l’Oficina de canvi climàtic i sostenibilitat de Barcelona. Els butlletins de: la Xarxa Barcelona+Sostenible, Escoles+Sostenibles, el Centre de la Platja, Laludo, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) i el d’Ajuntament + Sostenible. Tots ells s’unifiquen sota una mateixa imatge amb l’objectiu de plasmar de manera visual tota la tasca que es fa per promoure la cultura de la sostenibilitat de la ciutat.

Subscriu-te al nou butlletí!

Per a més informació, fes clic aquí.

  • Compartir:

Últimes

19 de juliol 2021

Aprovat el Pla d’Igualtat del Grup TERSA

12 de juliol 2021

El Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2020

08 de juliol 2021

Grup TERSA avança en el seu compromís amb l’RSC

05 de juliol 2021

“Bones idees per canviar el món”: 10 iniciatives seleccionades com a bones pràctiques en sostenibilitat a Barcelona