Actualitat

Escoles + Sotenibles participa en la UNESCO World Conference on Education for Sustainable Development

La responsable de la secretaria tècnica d’Escoles + Sostenibles, Alba Galofré, ha participat avui en una taula rodona de la World Conference on Education for Sustainable Development, organitzada per la UNESCO. La seva intervenció ha consistit en presentar el programa: el context sobre la xarxa Barcelona + Sostenible, la metodologia, algunes dades de participació en la seva trajectòria, què ofereix als centres educatius, i experiències concretes en els centres d'infantil i primària.

L’Alba ha compartit la visió sobre el camí a seguir en educació amb altres ponents com ara: Ingrid Pramling Samuelsson que és actualment professora d’Educació Infantil a la Universitat de Göteborg (Suècia) i Càtedra de ECE i Desenvolupament Sostenible de la UNESCO; Vivian Cecilia Puerta Guerra, Directora Executiva de la Unitat Administrativa Especial Buen Comienzo en Medellín (Colòmbia); Viktoria Keding, Directora del Namib Desert Environmental Education Trust  (NaDEET): i en Hoang Le Minh, Membre de International Education and Resource Network (iEARN) de Vietnam i participant d’un projecte d’intercanvi d’educació global, on realitzen activitats de suport als estudiants vietnamites oferint materials per ajudar els estudiants.

El programa d’Escoles + Sostenibles va néixer fa 20 anys amb l’objectiu de contribuir a la sostenibilitat des de l’educació. La seva missió és acompanyar els docents dels centres educatius a incorporar criteris de sostenibilitat en tots els àmbits de la seva tasca educativa, amb un enfocament integral. Amb aquesta finalitat contribueix a desenvolupar una mirada crítica sobre el que es fa i a obrir horitzons de possibilitats sobre el que es pot fer.

La xarxa està formada per 358 centres educatius i promou el paper de les escoles com a agents de canvi. La participació en aquest Congrés de repercussió internacional suposa un reconeixement a la trajectòria i èxit del programa i la seva contribució positiva a una ciutat més sostenible.

 

  • Compartir:

Últimes

30 de setembre 2022

La Planta de Valorització Energètica de TERSA renova l’autorització ambiental

14 de setembre 2022

Consulta la Memòria de Sostenibilitat del Grup TERSA

28 de juliol 2022

Campanya Moment Solar de SIRESA

14 de juliol 2022

Grup TERSA s’adhereix a la UNEF