Actualitat

Finalitzen la campanya de platges i de reducció del soroll de SIRESA

El setembre han finalitzat la campanya de platges dutes a terme per SIRESA des de Setmana Santa i la campanya de reducció del soroll per raó de l’oci nocturn iniciada a principis de juny. Ambdues han estat actives fins la Mercè.

Un total de 24 persones treballadores del Servei d’Informació de Platges (SIP) s’han encarregat de sensibilitzar les persones usuàries de les platges de Barcelona sobre aspectes ambientals i de salut pública. Entre les tasques dutes a terme, es troben les vinculades amb la nova normativa de “Platges sense fum” i la supervisió i control dels usos i els aforaments de les platges.

D’altra banda, a la resta de la ciutat s’ha desenvolupat la campanya per a la reducció del soroll, on han treballat per parelles 32 informadors i informadores i 5 coordinadors. S’han encarregat de promoure el civisme i el respecte envers els veïns de les zones més afectades pel soroll derivat de l’oci nocturn als 10 districtes de la ciutat.

Un any més, l’Ajuntament de Barcelona confia en el servei de Formació i Comunicació de SIRESA per al desplegament de les campanyes de sensibilització, en les quals intervenen més de 60 persones treballadores.

 

  • Compartir:

Últimes

15 de març 2023

Grup TERSA presenta la Guia de compra i contractació responsable

10 de març 2023

Grup TERSA renova la certificació EMAS

08 de març 2023

Grup TERSA commemora el Dia Internacional de la Dona

03 de març 2023

SIRESA assumeix la gestió tècnica del nou servei de recollida de roba a domicili de l’Ajuntament de Barcelona