Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Finalitzen les obres de construcció de la instal·lació fotovoltaica del Centre Cívic Convent Sant Agustí

Aquest mes de desembre finalitzaran les obres de construcció de la instal·lació solar fotovoltaica a la coberta del Centre Cívic Convent Sant Agustí, finançada mitjançant una campanya de crowdlending, “Comparteix el sol”, que va impulsar l’Ajuntament de Barcelona i executar TERSA.

Amb motiu de l’execució de les obres, s’ha organitzat una visita guiada per donar a conèixer l’avanç del projecte a tots els inversors que van col·laborar en la iniciativa i l’han fet possible. La visita va tenir lloc ahir dimecres al Centre Cívic Convent de Sant Agustí.

La instal·lació entrarà en funcionament el primer trimestre del 2020 i tindrà una potència de 32,4 kWp i una generació anual estimada de 38.880 kWh (l’equivalent al consum elèctric de 17 llars), que es destinarà a l'autoconsum de l'equipament públic. A més, suposarà un estalvi anual estimat d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle de 14.700 kg de CO2eq.

Aquesta iniciativa neix amb la finalitat de donar continuïtat a la Mesura de Govern "Transició cap a la sobirania energètica" en què es pretén estimular la generació elèctrica d'origen renovable en terrats i cobertes particulars o municipals, com a mitjà valuós per impulsar la transició energètica.

 

  • Compartir:

Últimes

27 de març 2020

El Grup TERSA manté operatives les instal·lacions de gestió i tractament de residus municipals

25 de març 2020

Com cuidar la nostra salut emocional durant la quarantena?

17 de març 2020

Grup TERSA suspèn serveis com a mesura preventiva contra la COVID-19

16 de març 2020

Teletreball: mesures de seguretat