Actualitat

Finalitzen les obres de construcció de la instal·lació fotovoltaica del Centre Cívic Convent Sant Agustí

Aquest mes de desembre finalitzaran les obres de construcció de la instal·lació solar fotovoltaica a la coberta del Centre Cívic Convent Sant Agustí, finançada mitjançant una campanya de crowdlending, “Comparteix el sol”, que va impulsar l’Ajuntament de Barcelona i executar TERSA.

Amb motiu de l’execució de les obres, s’ha organitzat una visita guiada per donar a conèixer l’avanç del projecte a tots els inversors que van col·laborar en la iniciativa i l’han fet possible. La visita va tenir lloc ahir dimecres al Centre Cívic Convent de Sant Agustí.

La instal·lació entrarà en funcionament el primer trimestre del 2020 i tindrà una potència de 32,4 kWp i una generació anual estimada de 38.880 kWh (l’equivalent al consum elèctric de 17 llars), que es destinarà a l'autoconsum de l'equipament públic. A més, suposarà un estalvi anual estimat d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle de 14.700 kg de CO2eq.

Aquesta iniciativa neix amb la finalitat de donar continuïtat a la Mesura de Govern "Transició cap a la sobirania energètica" en què es pretén estimular la generació elèctrica d'origen renovable en terrats i cobertes particulars o municipals, com a mitjà valuós per impulsar la transició energètica.

 

  • Compartir:

Últimes

19 de juliol 2021

Aprovat el Pla d’Igualtat del Grup TERSA

12 de juliol 2021

El Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2020

08 de juliol 2021

Grup TERSA avança en el seu compromís amb l’RSC

05 de juliol 2021

“Bones idees per canviar el món”: 10 iniciatives seleccionades com a bones pràctiques en sostenibilitat a Barcelona