Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Finalitzen les obres de construcció de la instal·lació fotovoltaica del Centre Cívic Convent Sant Agustí

Aquest mes de desembre finalitzaran les obres de construcció de la instal·lació solar fotovoltaica a la coberta del Centre Cívic Convent Sant Agustí, finançada mitjançant una campanya de crowdlending, “Comparteix el sol”, que va impulsar l’Ajuntament de Barcelona i executar TERSA.

Amb motiu de l’execució de les obres, s’ha organitzat una visita guiada per donar a conèixer l’avanç del projecte a tots els inversors que van col·laborar en la iniciativa i l’han fet possible. La visita va tenir lloc ahir dimecres al Centre Cívic Convent de Sant Agustí.

La instal·lació entrarà en funcionament el primer trimestre del 2020 i tindrà una potència de 32,4 kWp i una generació anual estimada de 38.880 kWh (l’equivalent al consum elèctric de 17 llars), que es destinarà a l'autoconsum de l'equipament públic. A més, suposarà un estalvi anual estimat d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle de 14.700 kg de CO2eq.

Aquesta iniciativa neix amb la finalitat de donar continuïtat a la Mesura de Govern "Transició cap a la sobirania energètica" en què es pretén estimular la generació elèctrica d'origen renovable en terrats i cobertes particulars o municipals, com a mitjà valuós per impulsar la transició energètica.

 

  • Compartir:

Últimes

07 de juliol 2020

La PVE renova la certificació R1 d’eficiència energètica

25 de juny 2020

TERSA subministra energia per a calefacció i climatització a més de 100 edificis de la zona Fòrum i 22@

22 de juny 2020

Barcelona Energia rebaixa preus un 8% de mitjana i llança una nova tarifa exclusiva per a empreses

05 de juny 2020

Manifest del Grup de treball del Verd i la Biodiversitat de Barcelona + Sostenible