Actualitat

Gavà, Esplugues de Llobregat, Pallejà i Cervelló se sumen per les renovables de Barcelona Energia

Els ajuntaments de Gavà, Esplugues de Llobregat, Pallejà i Cervelló s’incorporaran en els pròxims mesos al subministrament elèctric verd que ofereix la comercialitzadora pública, Barcelona Energia.

Amb aquests, ja són 14 els ajuntaments metropolitans que aposten per les renovables, i que evitaran amb aquesta incorporació al Grup TERSA l’emissió de 4.800 tones de CO2.

Barcelona Energia, amb la seva energia d’origen 100 % renovable, l’assessorament personalitzat i l’estalvi mediambiental, farà que aquestes 4 poblacions redueixin el consum energètic. L’objectiu és potenciar la generació d’energia renovable i local, impulsar l’autoconsum i gestionar el servei i manteniment de les plaques fotovoltaiques dels municipis, d’un consum estimat per subministrar energia als edificis públics de 19,2 GWh, que suposarien més de 26 milions de km en un cotxe dièsel o anar 68 vegades a la lluna.

Si el total dels 36 ajuntaments metropolitans s’integressin a Barcelona Energia, el volum anual de 222.680.889 KWh seria l’equivalent d’estalviar cada any l’emissió de 55.670 tones de CO2 a l’atmosfera, el mateix volum que purifiquen 3.711.348 arbres.

  • Compartir:

Últimes

12 de maig 2022

Participants del Fòrum Internacional de col·laboracions publicoprivades visiten TERSA

20 d’abril 2022

Noves proteccions col·lectives a la planta de biogàs

08 d’abril 2022

La Marató de l’Emergència Climàtica ha comptat amb l’equip de Barcelona + Sostenible

04 d’abril 2022

El servei d’organització i atenció al públic dels Punts Verds de Zona, compromès amb la inserció social i laboral