Actualitat

Grup TERSA celebra el Dia Mundial del Medi Ambient!

El dia 5 de juny es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient, instituït per les Nacions Unides per alertar sobre la degradació ambiental i donar a conèixer les necessitats de preservar i millorar el medi ambient.

Des de Grup TERSA hem volgut sumar-nos, per cinquè any consecutiu, a la celebració d’aquest dia amb una jornada interna en què la sostenibilitat i les persones empleades del Grup han sigut les grans protagonistes. 

El motor per a la celebració d’enguany ha estat l’elaboració d’un Pla d’ambientalització per a les oficines de TERSA i SEMESA, seguint el camí iniciat per SIRESA ara fa uns mesos, amb l’objectiu d’implementar accions i fomentar hàbits que ens permetin aconseguir un entorn de treball més sostenible.

Amb aquest finalitat, el mes de maig es va iniciar una campanya de recollida d’idees per implementar a les oficines de TERSA i SEMESA en relació a la gestió de residus, l’eficiència energètica, la naturalització de l’espai i el consum responsable. En total, i gràcies a la contribució de l’equip professional, vam aconseguir recopilar 88 propostes.

Posteriorment, les propostes van ser avaluades pel Comitè Ambiental de TERSA i el Comitè SIG de SEMESA, per tal de definir un pla d’accions que s’implementarà en els propers 12 mesos.

Finalment, el Pla d’ambientalització es va presentar durant la jornada interna que el Grup TERSA va celebrar el passat divendres 14 de juny, amb l’objectiu de fomentar la sostenibilitat i generar un espai d’intercanvi d’experiències i coneixement entre els empleats del Grup.

Així mateix, els assistents es van emportar dos obsequis: una ampolla de vidre per evitar el consum de gots d’un sol ús (una de les accions proposades en el Pla d’ambientalització) i una bossa de Barcelona Energia, en motiu de la celebració de les 1.000 persones usuàries de la comercialitzadora.

El compromís pel medi ambient és un dels valors fonamentals del Grup TERSA, ja que integrem la sostenibilitat ambiental de manera estratègica en nostra activitat, tant en les operacions com en la gestió de la pròpia organització.

  • Compartir:

Últimes

30 de juny 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient

22 de juny 2022

Diversos estudis científics i acadèmics descarten que la Planta de Valorització Energètica del Besòs suposi un risc per la salut i el medi ambient

21 de juny 2022

Prop de 400 persones celebren els actes de cloenda d’Escoles + Sostenibles

20 de juny 2022

Barcelona Energia dobla la seva cartera de clients privats durant el 2021 per tercer any consecutiu