Actualitat

Grup TERSA duu a terme intervencions de millora en la pèrgola fotovoltaica del Fòrum

El temporal Glòria va afectar la pèrgola del Fòrum el 2020, causant desperfectes en diversos panells fotovoltaics i caixes de connexió. Grup TERSA ha dut a terme diferents actuacions de millora des d’aleshores substituint els panells afectats i eliminant les fuites a terra que esdevenien, i verificant posteriorment el bon funcionament del conjunt.

Amb la substitució dels panells deteriorats, s’ha aconseguit augmentar la potència del camp fotovoltaic en més de 80 kWp i eliminar les aturades tècniques que provocaven els panells defectuosos.

La Pèrgola del Fòrum es va posar en marxa l’any 2004 en el marc de la celebració a Barcelona del Fòrum Universal de les Cultures. La instal·lació, explotada per TERSA, consta de 2.686 mòduls i genera una energia estimada de 394.492 kWh. Es calcula que gràcies a aquesta instal·lació es registra un estalvi anual de CO2 de 95 tones (calculat segons el mix elèctric peninsular de 2019).

  • Compartir:

Últimes

07 de juny 2021

Visita dels inversors de la campanya de finançament col·lectiu al Convent Sant Agustí

03 de juny 2021

Dia Mundial del Medi Ambient 2021: guia de recursos sobre sostenibilitat i restauració d’ecosistemes

02 de juny 2021

Campanya de sensibilització de SIRESA a les platges

28 de maig 2021

Barcelona Energia utilitza la tecnologia Data Science per potenciar l’estalvi econòmic coincidint amb l'arribada de les noves tarifes elèctriques