Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Grup TERSA impulsa el primer acord marc de contractació de la companyia

Grup TERSA ha realitzat el primer acord marc de la companyia pel servei de subministrament de material de ferreteria per a la Planta de Valorització Energètica i la Planta d’aprofitament energètic del biogàs.

Un acord marc és una forma de contractació que consisteix en preestablir una sèrie de condicions o termes que seran comuns a tots els contractes que se’n derivin. L’acord marc ofereix una major flexibilitat alhora d’adquirir una varietat amplia de material, com és el cas del subministrament de material de ferreteria, i permet agilitzar i simplificar els tràmits per a la seva adquisició.

Amb aquest sistema de contractació, s’han fixat les bases per homologar a quatre empreses subministradores dels materials de ferreteria requerits. En funció del preu ofertat i la disponibilitat del material, TERSA podrà encarregar el subministrament a una de les quatre empreses homologades, i guanyar així competitivitat en preu i temps d’entrega.

Aquest és el primer acord marc que impulsa el Grup TERSA, que fins al moment només s’havia adherit a acords ja existents d’altres entitats públiques, i s’espera que en un futur sigui un sistema de contractació útil per a altres licitacions del Grup.

 

  • Compartir:

Últimes

04 d’agost 2020

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica

31 de juliol 2020

SIRESA assumeix la gestió de l’oficina d’informació de la nova Taxa de residus domèstics de Barcelona

20 de juliol 2020

La planta de biogàs de l’antic abocador de la Vall d’en Joan compta amb un nou sistema d’aprofitament de calor per emprar millor els recursos

15 de juliol 2020

El Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2019