Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Grup TERSA impulsa el primer acord marc de contractació de la companyia

Grup TERSA ha realitzat el primer acord marc de la companyia pel servei de subministrament de material de ferreteria per a la Planta de Valorització Energètica i la Planta d’aprofitament energètic del biogàs.

Un acord marc és una forma de contractació que consisteix en preestablir una sèrie de condicions o termes que seran comuns a tots els contractes que se’n derivin. L’acord marc ofereix una major flexibilitat alhora d’adquirir una varietat amplia de material, com és el cas del subministrament de material de ferreteria, i permet agilitzar i simplificar els tràmits per a la seva adquisició.

Amb aquest sistema de contractació, s’han fixat les bases per homologar a quatre empreses subministradores dels materials de ferreteria requerits. En funció del preu ofertat i la disponibilitat del material, TERSA podrà encarregar el subministrament a una de les quatre empreses homologades, i guanyar així competitivitat en preu i temps d’entrega.

Aquest és el primer acord marc que impulsa el Grup TERSA, que fins al moment només s’havia adherit a acords ja existents d’altres entitats públiques, i s’espera que en un futur sigui un sistema de contractació útil per a altres licitacions del Grup.

 

  • Compartir:

Últimes

03 d’abril 2020

Grup TERSA dona material de protecció a l’Ajuntament de Sant Adrià per abastir els centres sanitaris de la ciutat

01 d’abril 2020

Barcelona Energia permet ajornar el pagament de les factures als seus usuaris

27 de març 2020

El Grup TERSA manté operatives les instal·lacions de gestió i tractament de residus municipals

25 de març 2020

Com cuidar la nostra salut emocional durant la quarantena?