Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la navegació a la pàgina web en base a un interès legítim. No obstant això, pot canviar la seva configuració o obtenir més informació sobre aquest tractament aquí Aceptar

Actualitat

Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2018

Grup TERSA ha publicat la Memòria de Sostenibilitat 2018, un exercici de transparència que la companyia porta a terme anualment per informar els grups d’interès sobre el seu compromís per un desenvolupament sostenible.

La Memòria de Sostenibilitat 2018 presenta un detall exhaustiu de l’activitat de les tres empreses que formen part del Grup, TERSA, SEMESA i SIRESA, i el seu impacte en els àmbits ambiental, social i econòmic.

Entre els fets rellevants de l’any, destaca la posada en marxa de Barcelona Energia, la comercialitzadora pública d’energia, i l’inici de l’encàrrec de gestió de la Planta d’aprofitament energètic del biogàs de l’antic abocador del Garraf. 

En l’àmbit ambiental, TERSA ha obtingut la certificació ISO 50001 a la Planta de Valorització Energètica i les instal·lacions solars fotovoltaiques, que acredita una gestió energètica eficient de les instal·lacions. També s’ha iniciat el projecte d’execució de la coberta fotovoltaica per a l’autoconsum al Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans.

Grup TERSA publica la Memòria de Sostenibilitat de forma anual d’acord amb l’estàndard de Global Reporting Initiative (GRI), la institució internacional de referència en l’establiment de criteris per a la redacció de memòries de sostenibilitat.

Podeu consultar tota la informació de l’exercici 2018 en l’enllaç següent:

https://www.tersa.cat/ca-es/grup-tersa/transparencia/#Responsabilitat_Social_Corporativa

 

 

 

  • Compartir:

Últimes

04 d’agost 2020

TERSA finalitza l'aturada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica

31 de juliol 2020

SIRESA assumeix la gestió de l’oficina d’informació de la nova Taxa de residus domèstics de Barcelona

20 de juliol 2020

La planta de biogàs de l’antic abocador de la Vall d’en Joan compta amb un nou sistema d’aprofitament de calor per emprar millor els recursos

15 de juliol 2020

El Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2019