Actualitat

Grup TERSA, reconeguda amb el Segell Làbora

Grup TERSA ha rebut el Segell Làbora, un reconeixement com a Organització Responsable que atorga el Programa Làbora i que acredita les bones praxis en matèria d’ocupació de qualitat. La companyia va recollir l’acreditació durant la VII Jornada Networking del programa, organitzada el passat mes de maig.

El Programa Làbora és un projecte de cooperació publicosocial liderat per l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb les entitats socials d’ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya) i Creu Roja, per fomentar l’ocupació i la millora de l’ocupabilitat de persones amb dificultats d’accés al mercat laboral.

La jornada va aplegar unes 275 persones candidates i 149 empreses, de les quals 90 han estat reconegudes amb el Segell Làbora, entre elles el Grup TERSA.

A més, la companyia va participar en l’espai de networking, on l’equip de recursos humans del Grup va entrevistar diversos participants per a possibles candidatures dins l’empresa.

Així doncs, en el marc del seu compromís per la responsabilitat social corporativa, Grup TERSA vetlla per una ocupació de qualitat i per la promoció d’igualtat d’oportunitats de la ciutadania.

 

  • Compartir:

Últimes

28 de novembre 2022

Celebrem la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

23 de novembre 2022

TERSA finalitza la parada de manteniment de la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià de Besòs

21 de novembre 2022

El Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans incrementa prop d’un 40% la seva capacitat de tractament d’envasos lleugers

24 d’octubre 2022

Acte de benvinguda del curs 2022-2023 d'Escoles + Sostenibles