Actualitat

Grup TERSA, reconeguda amb el Segell Làbora

Grup TERSA ha rebut el Segell Làbora, un reconeixement com a Organització Responsable que atorga el Programa Làbora i que acredita les bones praxis en matèria d’ocupació de qualitat. La companyia va recollir l’acreditació durant la VII Jornada Networking del programa, organitzada el passat mes de maig.

El Programa Làbora és un projecte de cooperació publicosocial liderat per l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb les entitats socials d’ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya) i Creu Roja, per fomentar l’ocupació i la millora de l’ocupabilitat de persones amb dificultats d’accés al mercat laboral.

La jornada va aplegar unes 275 persones candidates i 149 empreses, de les quals 90 han estat reconegudes amb el Segell Làbora, entre elles el Grup TERSA.

A més, la companyia va participar en l’espai de networking, on l’equip de recursos humans del Grup va entrevistar diversos participants per a possibles candidatures dins l’empresa.

Així doncs, en el marc del seu compromís per la responsabilitat social corporativa, Grup TERSA vetlla per una ocupació de qualitat i per la promoció d’igualtat d’oportunitats de la ciutadania.

 

  • Compartir:

Últimes

30 de juny 2022

Grup TERSA commemora el Dia Mundial del Medi Ambient

22 de juny 2022

Diversos estudis científics i acadèmics descarten que la Planta de Valorització Energètica del Besòs suposi un risc per la salut i el medi ambient

21 de juny 2022

Prop de 400 persones celebren els actes de cloenda d’Escoles + Sostenibles

20 de juny 2022

Barcelona Energia dobla la seva cartera de clients privats durant el 2021 per tercer any consecutiu