Actualitat

Grup TERSA renova la certificació EMAS

Grup TERSA ha renovat el passat desembre de 2022 la certificació de registre al Sistema Europeu de Gestió i Auditoria Ambiental (EMAS, per les sigles en anglès) que atorga el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

El sistema EMAS és el Reglament Comunitari d’Ecogestió i Ecoauditoria, una eina desenvolupada que reconeix aquelles organitzacions que han implantat un Sistema de Gestió Mediambiental i han adquirit un compromís de millora contínua, verificat mitjançant auditories independents.

La renovació de la certificació EMAS suposa donar una major credibilitat, transparència i eficiència a la gestió ambiental, responent als principals reptes als quals s’enfronten les organitzacions avui dia en aquesta matèria: l'ús eficient dels recursos, l'actuació contra el canvi climàtic i la responsabilitat social corporativa.

De forma anual, la nostra companyia publica les declaracions ambientals relacionades amb l’activitat de totes les empreses que formen el Grup: TERSA, SEMESA, SIRESA i la Planta d’aprofitament energètic de biogàs, amb l’objectiu de donar a conèixer el comportament ambiental de l’organització, el compliment dels seus objectius i les accions futures que han de permetre el procés de millora contínua.

Podeu consultar les declaracions ambientals en aquest enllaç. https://www.tersa.cat/ca-es/grup-tersa/transparencia/#Medi_Ambient

  • Compartir:

Últimes

15 de març 2023

Grup TERSA presenta la Guia de compra i contractació responsable

08 de març 2023

Grup TERSA commemora el Dia Internacional de la Dona

03 de març 2023

SIRESA assumeix la gestió tècnica del nou servei de recollida de roba a domicili de l’Ajuntament de Barcelona

22 de febrer 2023

Es constitueix el nou Consell Ciutadà per la Sostenibilitat i arrenca la renovació del marc de treball de la Xarxa B+S